Të paktën 23 njerëz e kanë humbur jetën, ndërsa dhjetëra janë plagosur në sulmin e sotëm vetëvrasës në qytetin sirian Alepo.

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin sot deklaroi se Turqia ka bërë një gabim të madh me rrëzimin e aeroplanit rus Su-24.

Sekretari i përgjithshëm i KB-së, Ban Ki-mun, është i gatshëm të inkuadrohet në negociatat paqesore për Sirinë, në qoftë se është e domosdoshme, deklaroi sot para gazetarëve në Nju-Jork zëdhënësi i tij Stefan Gjuzhariq, i cituar nga TASS.

Ndërmarrja e avokatëve në SHBA-të Amsterdam& Partners LLP dhe avokati i kësaj ndërmarrjeje Fox Rothschild LLP Patrick Egan hapën padinë e parë kundër Fetullah Gylenit dhe shkollave të Lëvizjes Hizmet në SHBA-të, menjëherë pas angazhimit të tyre nga ana e...

Pas Hungarisë, Serbisë, Kroacisë edhe Maqedonia vendosi gardh rrethues në kufi me Greqinë

Trendi i ndotjes edhe më tej vazhdon të jetë në rritje?

Analizat e ekspertëve dhe institucioneve shtetërore edhe pse nuk janë konkrete, por ka të dhëna se indikatorët e ndotjes gjithnjë e më tepër po japin sinjale të përkeqësimit të...

Oda Ekonomike MIBA në takimin mbarëkombëtarë në Tiranë

Tetova, tashmë një kohë të gjatë vazhdon të mbetet në krye të listës së qyteteve më të ndotura, madje duke ruajtur vendin e parë. Zgjidhja e problemit të helmimit si pasojë e ndotjes që vjen nga Fabrika e Jugohromit, numri...

Gjatë 24 orëve të fundit u janë dhënë vërtetime për qëllimin e shprehur për parashtrim të kërkesës për njohjen e së drejtës së azilit gjithsej 1.837 shtetasve të huaj, njoftoi MPB-ja.

Vazhdojnë takimet e përfaqësuesit të lartë amerikan, Hoyt Brian Yee, me përfaqësuesit politik në Maqedoni.