Këshilli penal pranë Gjykatës themelore Shkup 1 - Shkup i hodhi poshtë si të pabaza ankesat e Prokurorisë për ndjekje penale lidhur dhe të cilat dalin nga përcjellja e komunikimeve, të dorëzuara kundër vendimit të gjykatësit në procedurë paraprake nga 15.02.2016,

Në vizitën që kryetari i komunës së Gostivarit Nevzat Bejta ia kushtoi gjimnazit të këtij qyteti, ftoi mësimdhënësit e angazhuar nëpër shkollat publike të Gostivarit, tu përmbahen rregullave në arsim dhe mos ta keqpërdorin Ditarin e mësimdhënësit për të bërë...

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Frosina Tashevska-Remenski vizitoi kopshtin privat të fëmijëve "Gonxha", organizuar si njësi organizative në përbërje të IPP "Jahja Kemal"-Maqedoni, e që filloi me punë në nëntor të vitit 2015.

Ambasadorët e Bashkimit Evropian dhe SHBA-ve në Maqedoni do të vendosin sot vendimin rreth datës së zgjedhjeve.Ambasadori i BE-së, Aivo Orav, tha se, partitë politike do të vendosin nëse do ti ndjekin apo jo rekomandimet e faktorit ndërkombëtar. Orav nuk zbardhi...

Me një sërë aktivitetesh, Universiteti Shtetëror i Tetovës e shënoi 21 vjetorin e fillimit të ligjëratave të para.Me këtë rast, drejtuesit e USHT-së, të udhëhequr nga Rektori, Prof. dr.Vullnet Ameti e vizituan familjen e dëshmorit të arsimit shqip, Abdylselam Emini,

Në këtë moment është me rëndësi që të thuhet se vlerësimi akoma nuk është pëgatitur, mund të jetë në një ose në një drejtim tjetër, e kjo varet respektivisht është në duart e partive, deklaroi sot euroambasadori Aivo Orav, duke...

Eurokomisari për negociata për zgjerim Johanes Han,  refuzoi të tregojë nëse dhe kur do të arrijë për vizitë në Republikën e Maqedonisë, por konfirmoi se zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 24 prill varen nga vlerësimi i OSBE/ODIHR dhe të Komisionit...

Përfshihet nga zjarri ndërtesa kryesore e ELEM-it  që ndodhet në qendër të Shkupit.

Me urdhër të Prokurorisë Speciale, u morën në intervist-im ish funksionarë të lartë për mashtrim zgjedhor, por gjykata penale ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë Speciale dhe nuk u ka shqiptuar masën e paraburgimit.

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për Çështje Evropiane, Fatmir Besimi, qëndron për vizitë dyditore ne Bruksel, ku do të merr pjesë në konferencën “Partneritetet e Ballkanit – Përforcimi i lidhjeve të rajonit” (“Balkan partnerships – Strengthening the region’s ties”) e

...