Benzinat prej sonte në mesnatë do të shtrenjtohen për 0,5, ndërsa dizeli për dy denarë, vendos sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Qytetarët e Maqedonisë dhe Kosovës së shpejti do të mund ta kalojnë kufirin shtetëror me letërnjoftime biometrike për qëndrim të shkurtër në shtetin fqinj.

Avokati i Popullit Ixhet Memeti në prag të zgjedhjeve të prakohëshme parlamentare i bëri thirrje të gjithë faktorëve të procesit zgjedhor që të respektojnë rregullat për zgjedhje korrekte dhe demokratike, me qëllim që qytetarëve t'u mundësojnë të drejtën e zgjedhjes...

BE po planifikon dërgimin e një force ushtarake në kufijtë greko-maqedonas për shkak të rritjes së fluksit të refugjatëve drejt Europës.

Afera e përgjimeve në Maqedoni, ka intensifikuar konfrontimet mes dy prokurorive, asaj speciale që duhet të hetojë përmbajtjen e bisedimeve të përgjuara telefonike të zyrtarëve dhe prokurorisë publike, e cila kontrollon punën e saj, shkruan Radio Evropa e Lirë.

Britania e Madhe, Gjermania, Holanda, Franca, Italia dhe Suedia do të rekomandojnë shtyerjen e zgjedhjeve në Maqedoni, mëson Plusinfo nga burime diplomatike.

Kejt Bërns, përfaqësuese e SHBA-së dhe ushtrues detyre në Këshillin e përhershëm të OSBE-së në Vjenë ka ftuar VMRO-DPMNE-në që të përkrahë punën e Prokurores Speciale, Katica Janeva, gjatë gjithë punës së saj, njofton Nova Tv.

Pilotët dhe programerët janë profesionet më të paguara në vend.

Pas mbylljes së Jugohromit në Tetovë, ajri do te jete 40% më i paster krahasuar me nje vit me pare. Këto janë të dhëna të cilat i ka publikuar kryetari i Shoqatës "Eco Guerilla", Arianit Xhaferi, përmes një postimi në Facebook.

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në seancë miratoi rregulloren e metodologjisë për qasje të plotë, fshirje apo ndryshim të të dhënave në Listën Zgjedhore dhe procedurën për zbatimin e vërtetimit në terren për shkak të përditësimit të njëjtit në pajtueshmëri të katër partive më të mëdha të

...