Mbështetje financiare për nxënësit e shkollave të mesme dhe studentët nga familjet me të ardhura të ulëta

Mbështetje në para do të marrin të rinjtë nga 16 deri në 29 vjet të cilët vijnë nga familjet me të ardhura të ulëta. Qeveria miratoi tre dekrete të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës me të cilat detajizohet realizimi i...

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme, paraqitja sipas rendit alfabetik të mbiemrit

Fillon regjistrimi në shkollat e mesme, paraqitja sipas rendit alfabetik të mbiemrit

Prej sot e deri më 18 qershor do të zbatohet aplikimi i parë nga afati i qershorit për regjistrim në vitin shkollor 2020/2021, sipas kritereve të përcaktuara në Konkursin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për regjistrimin e nxënësve të...

Regjistrimi në vitin e parë në shkolla të mesme në një afat regjistrimi, por me termine të zgjeruara, për shkak të pandemisë

Regjistrimi në vitin e parë në shkolla të mesme në një afat regjistrimi, por me termine të zgjeruara, për shkak të pandemisë

Regjistrimi i nxënësve në vitin e parë, në shkollat e mesme publike në vitin shkollor 2020/2021 do të realizohet në një afat regjistrimi dhe i njëjti fillon me regjistrimin e parë më 16 dhe 17 qershor të këtij viti. Regjistrimet...

Javën e ardhshme nisin regjistrimet në shkollat e mesme

Javën e ardhshme nisin regjistrimet në shkollat e mesme

Nxënësit të cilët javën e ardhshme do të regjistrohen në shkolla të mesme, së bashku me dokumentacionin e plotë të nevojshëm të kërkuar në konkurs, duhet të kenë edhe paraqitje, të cilën mund ta marrin nga ueb-faqja e Ministrisë së...

Ademi: Shpresojmë që në shtator nxënësit t’u kthehen bankave shkollore

Ademi: Shpresojmë që në shtator nxënësit t’u kthehen bankave shkollore

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi, përmes faqes së tij në Facebook ka njoftuar se sot përfundon viti shkollor 2019/2020.

Përfundon viti shkollor 2019/2020 nga i cili një e treta ishte onllajn

Përfundon viti shkollor 2019/2020 nga i cili një e treta ishte onllajn

Për 270 mijë nxënës të shkollave të mesme dhe fillore, mes të cilëve edhe rreth 19 mijë filloristë, sot përfundon viti mësimor 2019/2020, për herë të parë në rrethana të jashtëzakonshme dhe jashtë bankave shkollore të cilat mbetën të zbrazëta...

Studentja Amra Memedi fiton bursë të plotë në Universitetin Nju Jork në Abu Dhabi

Studentja Amra Memedi fiton bursë të plotë në Universitetin Nju Jork në Abu Dhabi

 Një nga nxënëset e kolegjit ‘Jahja Kemal’ që ka mbaruar me sukses të shkëlqyeshëm ka fituar bursë të plotë për të vijuar studimet në Universitetin Nju Jork me seli në Abu Dhabi.

Fakulteti i Arteve i UT-së organizoi ekspozitë dhe koncert online në mbështetje të mjekëve që përballen me pandeminë e Kovid -19

Fakulteti i Arteve i UT-së organizoi ekspozitë dhe koncert online në mbështetje të mjekëve që përballen me pandeminë e Kovid -19

Absolventët e Fakultetit të Arteve të Universitetit i Tetovës, përmes një ekspozite dhe koncerti online kanë shprehur falënderimin, mirënjohjen dhe përkrahjen e tyre për personelin mjekësor në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe jo vetëm, të cilët për çdo ditë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni