Fillon viti i ri akademik

Fillon viti i ri akademik

Në universitetet në Maqedoni sot fillon viti akademik 2016/2017.

Distribuim i pajisjes shkollore për nxënësit nga rajonet e vërshuara

Distribuim i pajisjes shkollore për nxënësit nga rajonet e vërshuara

Në SHFR "Shën Cirili dhe Metodi" fshati Straçincë dhe në SHFQ "Shën Cirili dhe Metodi" sot do të fillojë distribuimi i pajisjes shkollore për nxënësit nga rajonet e përmbytura, në të cilën do të marrë pjesë ministri i Arsimit dhe...

Lutfiu: Kurorëzojmë edhe një sukses të ri me hapjen e shkollës në Saraj

Lutfiu: Kurorëzojmë edhe një sukses të ri me hapjen e shkollës në Saraj

Në mënyrë solemne sot u hap shkolla e re e mesme në Saraj. Në këtë ceremoni ka marrë pjesë edhe lideri i BDI-së Ali Ahmeti, ministri i Arsimit Pishtar Lutfiu, zëvendëskryeministri Fesim Halili, ministri i Ekologjisë Bashkim Ameti, kryetari i...

Rushiti: S’ka bazë ligjore për mbylljen e “Jahja Kemal”

Rushiti: S’ka bazë ligjore për mbylljen e “Jahja Kemal”

Mbyllja e shkollave “Jahja Kemal” mund të ndodhë me një vendim politik, por jo edhe juridik. Ish-ministri i Arsimit Sulejman Rushiti thotë për Alsat se bëhet fjalë për një çështje shumë komplekse që kërkon hapjen e një debati më të...

Testimi Ekstern Një Eksperiment Që Vazhdimisht Pëson Ndryshime

Testimi Ekstern Një Eksperiment Që Vazhdimisht Pëson Ndryshime

Nga viti shkollor 2016/2017 testimi ekstern do të fillojë nga klasat e gjashta, duke përjashtuar kështu klasat e katërta dhe të pesta të cilët deri më tani kanë qenë pjesë e testimit ekstern.

Fillon regjistrimi në Universitetin e Shkupit, 10.535 vende të lira

Fillon regjistrimi në Universitetin e Shkupit, 10.535 vende të lira

Në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodij" në Shkup sot dhe nesër është paraqitja e kandidatëve në afatin e parë të regjistrimit për vitin e parë në vitin akademik 2016-2017.

Njoftim nga Kolegji Jahja Kemal

Njoftim nga Kolegji Jahja Kemal

Kohët e fundit jemi dëshmitarë se si disa kanale televizive dhe disa portale publikojnë lajme jo të vërteta në lidhje me Kolegjin Jahja Kemal.

E Maqedonisë E Pafuqishme Përballë Universitetit Të Tetovës

Qeveria E Maqedonisë E Pafuqishme Përballë Universitetit Të Tetovës

Kronologjia e mbylljes dhe rihapjes se Fakultetit të Shkencave të Zbatuara

Qeveria e Maqedonisë në mbledhjen e zhvilluar në fund të muajit qershor ka anuluar vendimin e mëparshëm për mbylljen e gjashtë programeve studimore të Fakultetit të Shkencave të Zbatuara,duke e...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni