Fillon regjistrimi në Universitetin e Shkupit, 10.535 vende të lira

Fillon regjistrimi në Universitetin e Shkupit, 10.535 vende të lira

Në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodij" në Shkup sot dhe nesër është paraqitja e kandidatëve në afatin e parë të regjistrimit për vitin e parë në vitin akademik 2016-2017.

Njoftim nga Kolegji Jahja Kemal

Njoftim nga Kolegji Jahja Kemal

Kohët e fundit jemi dëshmitarë se si disa kanale televizive dhe disa portale publikojnë lajme jo të vërteta në lidhje me Kolegjin Jahja Kemal.

E Maqedonisë E Pafuqishme Përballë Universitetit Të Tetovës

Qeveria E Maqedonisë E Pafuqishme Përballë Universitetit Të Tetovës

Kronologjia e mbylljes dhe rihapjes se Fakultetit të Shkencave të Zbatuara

Qeveria e Maqedonisë në mbledhjen e zhvilluar në fund të muajit qershor ka anuluar vendimin e mëparshëm për mbylljen e gjashtë programeve studimore të Fakultetit të Shkencave të Zbatuara,duke e...

Tregut Të Punës I Nevojiten Kuadro Profesional

Tregut Të Punës I Nevojiten Kuadro Profesional

Kemi papunësi të madhe, por njëkohësisht kemi edhe kuadro të diplomuar jo kualitative

Përfundon viti shkollor 2015/2016

Përfundon viti shkollor 2015/2016

Për rreth 270.000 nxënës (187 mijë në arsimin fillor dhe 81 mijë në arsimin e mesëm) sot është dita e fundit e mësimit në vitin shkollor 2015/2016 dhe pas pushimit veror do të kthehen në bankat shkollore më 1 shtator.

Nxënësit struganë medalje të bronxtë në Rumani

Nxënësit struganë medalje të bronztë në Rumani

Egzona Lutfiu dhe Eren Sulo, nxënës të vitit të tretë në gjimnazin Yahya Kemal në Strugë, u shpërblyen me medalje të bronztë duke marrë çmimin e tretë me projektin e tyre për Film me metrazh të shkurtër, organizim ky që...

Mbreslënëse: Nxënës shqiptare me kostume popullore në Parlamentin Evropian

Mbreslënëse: Nxënës shqiptare me kostume popullore në Parlamentin Evropian

Institucionet ndërkombëtare janë studiuar vetëm në librat e Historisë apo të Gjeografisë.

Kryetar i Komunës së Gostivarit, Bejta vizitoi Universitetin Epoka në Tiranë

Kryetar i Komunës së Gostivarit, Bejta vizitoi Universitetin Epoka në Tiranë

Kryetar i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, vizitoi Universitetin Epoka në Tiranë të Republikës së Shqipërisë, ku zhvilloi një takim me Prof. Dr. Güngör Turan, Rektor i Universitetit të Epoka si dhe me Administratorin e Përgjithshëm të kompanisë Turgut...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni