ShMP “Jahja Kemal”, organizoi debatin për paqe dhe ndryshimet klimatike ndërmjet shkollave të mesme nga Struga dhe Ohri (VIDEO-FOTO)

Me rastin e Javës së paqes SHMP “Jahja Kemal” në Strugë organizoi  diskutim konstruktiv në temën “ Aksioni klimatik për paqe” e cila është temë vjetore e Kombeve të Bashkuara.

Nxënësit dhe mësimdhënësit nga “Jahja Kemal” kanë vozitur biçikleta me rastin e shënimit të “Dita e Paqes”

Grupi i nxënësve dhe mësimdhënësve nga shkolla private “Jahja Kemal” më 21 shtator “ Ditën e Paqes” e kanë shënuar duke vozitur biçikleta nga Struga deri në Ohër, duke tërhequr vëmendjen ndaj ndryshimeve klimatike dhe ndotjes së ajrit.

ShMP " Jahja Kemal " vazhdon traditën në skenën ndërkombëtare

19 nxënës të shkëlqyer nga vendi ynë edhe një herë me krenari prezantuan vizionin e ri shkencor të Republikës së Maqedonisë Veriore përpara skenës ndërkombëtare.

789 projekte nga mbi 50 vende të ndryshme dhe mijëra pjesëmarrës, të kvalifikuar në finalen...

Nxënësit e kolegjit “Jahja Kemal” më të suksesshëm në konkursin ndërkombëtar OWLYPIA

Pas pjesës lokale të konkursit ndërkombëtar OËLYPIA, në ambientet e SHMP “Jahja Kemal”, u mbajt edhe konkursi  Sfida e Intelektualëve . Sfida e intelektualëve që ishte pjesë përbërëse e konkursit ndërkombëtar OËLYPIA u prit nga Kolegji Fitzëilliam të Kembrixhit, Kembrixh...

Nxënësit e ShMP “Jahja Kemal”, më të suksesshëm në ekspozitën e inovacioneve

Edicioni i 11-të i EUROINVENT-2019, Ekspozita evropiane për kreativitet dhe inovacion.

Botohet libri “Komunikimi fati ynë” me autor Faton Murseli

Para pak ditëve është botuar libri i Prof. Dr Faton Murseli, me titull “Komunikimi fati ynë”, një libër i parë i këtij lloji në vendin tonë. Në fakt autori me mjaft mjeshtëri i ka trajtuar të gjitha çështjet që kanë...

Fakulteti Pedagogjik i UT-së organizoi aktivitete të lira pedagogjike me nxënësit e shkollave fillore

Studentët dhe profesorët e Fakulteti Pedagogjik të Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me shkollat fillore të Komunës së Tetovës realizuan disa aktivitete të lira pedagogjike. Kjo ngjarje u realizua me nxënësit e klasave të katërta të shkollave fillore “Migjeni”, “Kirili...

Nxënësit e Jahja Kemal, nga konkursi ndërkombëtar InfoMatrix 2019 në Bukuresht-Rumuni, u kthyen me 3 vende të para, 8 të dyta dhe 2 të treta

Arritjet e reja të nxënësve të shkollës fillore dhe të mesme "Jahja Kemal" në konkursin ndërkombëtar InfoMatrix 2019, në Bukuresht- Rumani ishin mbresëlënëse.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni