Kryetar i Komunës së Gostivarit, Bejta vizitoi Universitetin Epoka në Tiranë

Kryetar i Komunës së Gostivarit, Bejta vizitoi Universitetin Epoka në Tiranë

Kryetar i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, vizitoi Universitetin Epoka në Tiranë të Republikës së Shqipërisë, ku zhvilloi një takim me Prof. Dr. Güngör Turan, Rektor i Universitetit të Epoka si dhe me Administratorin e Përgjithshëm të kompanisë Turgut...

Nxënës kosovarë të kolegjit Mehmet Akif kthehen me medalje ari nga SHBA, Kenia dhe Kazakistan

Nxënës kosovarë të kolegjit Mehmet Akif kthehen me medalje ari nga SHBA, Kenia dhe Kazakistan

Nxënësit e Kolegjit “Mehmet Akif” vazhdojnë që ta përfaqësojnë Kosovën në shumë olimpiada ndërkombëtare në fusha të ndryshme të shkencave. Suksesi i nxënësve tanë në pjesën e pare të këtij viti ia solli vendit tone këto medalje:

UNIVERSITETI I TETOVËS PREZANTON OFERTËN AKADEMIKE 2016/2017

UNIVERSITETI I TETOVËS PREZANTON OFERTËN AKADEMIKE 2016/2017

Universiteti Shtetëror i Tetovës, filloi aktivitetet për prezantimin e ofertës akademike para maturantëve të shkollave të mesme në qytetin e Tetovës. Profesorët e Universitetit, realizuan takime me maturantë nga qyteti i Tetovës, në Shkollën e mesme të mjekësisë ,,Nikolla Shtejn”,

Universiteti “Nënën Tereza” Vatër Që Do Ta Çojë Përpara Shoqërinë Dhe Kombin

Universiteti “Nënën Tereza” Vatër Që Do Ta Çojë Përpara Shoqërinë Dhe Kombin

Nga viti 2016 qyteti i Shkupit  me universitet në gjuhën shqipe

Universiteti i Tetovës shënon 21 vjetorin e Ligjëratave të Para

Universiteti i Tetovës shënon 21 vjetorin e Ligjëratave të Para

Para 21 viteve dituria triumfoi mbi barbarinë, arsimi dhe kultura mbi dhunën

Arsimit Nuk i Duhen Ligje, Por Përkrahje Dhe Motivim

Arsimit Nuk i Duhen Ligje, Por Përkrahje Dhe Motivim

Ndërmjet qeverisë dhe institucioneve arsimore duhet të ekzistoj një bord jopartiak

Arsimi është themeli i çdo demokracie

Arsimi është themeli i çdo demokracie

Akademia solemne 21 vjetori i themelimit të USHT

USHT ua ndau titullin Doktor nderi i shkencave, diplomatit amerikan Xhejms Perdju dhe kardiokirurgut shqiptar Prof. dr. Omer Xhemali

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.