Shahpaska: Për mbylljen e kopshteve vendosim bashkarisht me MSh dhe Qeverinë

Shahpaska: Për mbylljen e kopshteve vendosim bashkarisht me MSh dhe Qeverinë

Ministrja Jagoda Shahpaska vlerëson se situata me virusin korona dhe të infektuarit nëpër kopshte është stabile. Ajo thotë se ministria e saj po e përcjellë situatën me kujdes të madh dhe vlerëson se tani për tani nuk ka nevojë për...

18 fëmijë dhe 55 të punësuar nëpër çerdhe pozitivë me Covid-19

18 fëmijë dhe 55 të punësuar nëpër çerdhe pozitivë me Covid-19

Që nga hapja e çerdheve 18 fëmijë dhe 55 të punësuar kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Filipçe: Studentët e vitit të gjashtë në mjekësi të përgjithshme do të ndihmojnë në betejën me Kovid-19

Filipçe: Studentët e vitit të gjashtë në mjekësi të përgjithshme do të ndihmojnë në betejën me Kovid-19

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe sot në mëngjes është takuar me studentët nga viti i gjashtë për mjekësi të përgjithshme, të cilët do të ndihmojnë në betejën me Kovid-19.

Studentët e mjekësisë së përgjithshme do të ndihmojnë epidemiologët në luftën ndaj COVID-19

Studentët e mjekësisë së përgjithshme do të ndihmojnë epidemiologët në luftën ndaj COVID-19

Ministria e Shëndetësisë informon se sot ministri Venko Filipçe dhe Dekania e Fakultetit të Mjekësisë në Shkup Sonja Topuzovska, realizuan takim me studentë nga viti i gjashtë i mjekësisë së përgjithshme.

Suksesi i jashtëzakonshëm nga nxënësit e ShMP " Jahja Kemal"

Suksesi i jashtëzakonshëm nga nxënësit e ShMP " Jahja Kemal"

Online International Math Challenge (IMC) është një konkurs online nën organizatës International Math Challenge. Online IMC synonte të inkurajonte nxënësit të studionin dhe të shkëlqenin në matematikë dhe mendim kritik, dhe gjithashtu të mbanin të motivuar si mësuesit ashtu edhe nxënësit...

MASH: Në ato shkolla ku janë regjistruar raste pozitive, bëhet intervenimi në kohë

MASH: Në ato shkolla ku janë regjistruar raste pozitive, bëhet intervenimi në kohë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se që nga fillimi i vitit shkollor deri më tani gjithsej në izolim janë 53 nxënës dhe 8 mësimdhënës. Në të gjitha shkollat ku ka raste pozitive në kuadër të mësimit me prani fizike,

Mësuesja me simptoma të koronavirusit ka dërguar fëmijën në shkollë, izolohen 22 nxënës

Mësuesja me simptoma të koronavirusit ka dërguar fëmijën në shkollë, izolohen 22 nxënës

Kryetari i Komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq ka informuar se edhe 22 fëmijë të shkollës fillore “Goce Dellçev” janë në izolim shtëpiak për shkak se njëra nga mësueset e kësaj shkolle e cila gjithashtu është edhe prind i një fëmije që...

Rreth 80% të nxënësve me sukses e ndjekin mësimin online, modeli për mësim në distancë është funksional

Rreth 80% të nxënësve me sukses e ndjekin mësimin online, modeli për mësim në distancë është funksional

Nga fillimi i vitit shkollor, numri i nxënësve që e ndjekin mësimin online është rritur rreth 10%. Brenda javës rreth 80% të nxënësve në shkollat e mesme dhe fillore u përfshinë me sukses n mësimin online, ndërsa kjo përqindje nga...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni