Ademi: Investuam 40 milion denarë për ndërtimin e sallës sportive në Gostivar

Ademi: Investuam 40 milion denarë për ndërtimin e sallës sportive në Gostivar

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi morri pjesë në lëshimin në funksion të sallës së re në shkollën fillore “Mustafa Kemal Ataturk” në Gostivar, e cila, siç tha ai, përveç për nxënësit dhe arsimtarët nga kjo shkollë, është e...

Fillimi i vitit akademik 2018/2019 në UKM shënohet me orë të parë akademike në Fakultetin Filozofik

Fillimi i vitit akademik 2018/2019 në UKM shënohet me orë të parë akademike në Fakultetin Filozofik

Ora e parë akademike nga viti 2018/2019 për studentët të cilët u regjistruan në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi" simbolikisht u shënua në Fakultetin Filozofik.

Ja sa nxënës janë regjistruar në shkollat e mesme në dy afatet

Ja sa nxënës janë regjistruar në shkollat e mesme në dy afatet

Për përfshirjen e të gjithë nxënësve të cilët kanë përfunduar arsimin fillor gjatë vitit shkollor 2017/2018 me Konkursin për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme publike në Republikën e Maqedonisë për vitin shkollor 2018/2019, është paraparë numër i mjaftueshëm...

Kolegji 'Yahya Kemal' me medalje të artë nga Genius

Kolegji 'Yahya Kemal' me medalje të artë nga Genius

Kolegji Jahya Kemal me medalje të artë nga Genius - International High School Environmental Project Olympiad në New York.

Deskoska për Ademin: Kushdo tjetër të emërohej në këtë pozitë vështirë se do vazhdonte me reformat

Deskoska për Ademin: Kushdo tjetër të emërohej në këtë pozitë vështirë se do vazhdonte me reformat

Ministrja e Arsimit, Renata Deskoska, në një intervistë për televizionin 1TV, ka folur në lidhje me rikonstruimin e Qeverisë, që pritet të ndodhë me 1 Qershor. Ministrja e Arsimit, Renata Deskoska, në një intervistë për televizionin 1TV, ka folur në...

Promovohet strategjia e re në arsim

Promovohet strategjia e re në arsim

Thjeshtëzimi i mënyrës së punës së shkollave, organizimi i orëve mësimore, krijimi i një Qendre për nxënës të talentuar si dhe stimulimi i nxënësve të talentuar janë disa nga elementet pjesë të Strategjisë për arsim 2018-2025 të cilat u shpalosën...

MASH-i kundër ambasadores Erkal Kara, nxënësit mund të regjistrohen në “Yahya Kemal” në Maqedoni

MASH-i kundër ambasadores Erkal Kara, nxënësit mund të regjistrohen në 'Yahya Kemal' në Maqedoni

Ministria për Arsim dhe Shkencë (MASH) deklaron se nxënësit mund të regjistrohen në të gjitha shkollat që kanë leje pune nga Ministria dhe që punojnë në pajtim me dispozitat ligjore, ndër të cilat edhe shkolla “Yahya Kemal”.

Sot filloi regjistrimi i nxënësve në klasë të parë në Maqedoni

Sot filloi regjistrimi i nxënësve në klasë të parë në Maqedoni

Në 360 shkolla fillore të Maqedonisë ka filluar sot regjistrimi i nxënësve në klasën e parë. Ministria e Arsimit ka paraparë një numër prej rreth 20 mijë vendesh të lira.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni