Kupa Botërore e Dijes (WSC) edhe këtë vit raundi lokal dotë zhvillohet në ShMP Jahja Kemal

Kupa Botërore e Dijes (WSC) edhe këtë vit raundi lokal dotë zhvillohet në ShMP Jahja Kemal

E themeluar në vitin 2007, kupa ndërlidhë mbi 20 mijë nxënës nga 50 vendet e botës. Qëllimi është që të inspirojë tek të rinjtë dashurinë ndaj mësimit, arritjen e kualiteteve të reja dhe ndjenja se janë qytetarë të kësaj bote.

“JAHJA KEMAL” , TASHMË TEST-QENDËR  E SHKATHTËSIVE DIGJITALE

“JAHJA KEMAL” , TASHMË TEST-QENDËR E SHKATHTËSIVE DIGJITALE

“Jahja Kemal”, nga sot zyrtarisht është bërë qendër testuese për shkathtësitë digjitale në bashkëpunim me Certiadria, zyrtarisht partner i kompanisë amerikane “Certipor”, përfaqësues i të drejtës për certifikim të Microsoft, Adobe dhe Autodesk, si dhe marka tjera botërore.

Një mundësi më shumë për të gjithë ata të cilët në të ardhmen dëshirojnë të studijojnë në univerzitetet më elitare në botë

Një mundësi më shumë për të gjithë ata të cilët në të ardhmen dëshirojnë të studijojnë në univerzitetet më elitare në botë

SHMP “Jahja Kemal” shpall konkurs për dhënien e bursave për arsimin e mesëm. Provimi pranues do të mbahet më 14-04-2019 të dielën në ora 11.00 në disa qytete (Shkup, Tetovë, Strugë, ...).

Për maturantët e Kërçovës dhe Zhitoshës, UT përfaqëson vatrën e dijes dhe e përparimit kombëtar

Për maturantët e Kërçovës dhe Zhitoshës, UT përfaqëson vatrën e dijes dhe e përparimit kombëtar

Qindra maturantë të Kërçovës dhe Zhitoshës,  në auditorët e shkollave të tyre nga ligjëruesit e UT-së janë njohur me gamën e gjerë të programeve, drejtimeve studimore dhe fakulteteve që ofron Universiteti i Tetovës për vitin e ardhshëm akademik 2019/2020.

UNIVERSITEI I TETOVËS SHPALOS PLATFORMËN AKADEMIKE PËR 2019/2020

UNIVERSITEI I TETOVËS SHPALOS PLATFORMËN AKADEMIKE PËR 2019/2020

Universiteti i Tetovës, në Tetovë, ka vijuar me prezantimin e platformës akademike për vitin 2019/2020. Ekipi promovues i përbërë nga profesorët e universitetit tonë, këtë vit ofertën e studimeve do ta paraqesë para maturantëve të të gjitha qyteteve në Republikën...

Studentët e Northern Illinois University e vizituan Universitetin e Tetovës

Studentët e Northern Illinois University e vizituan Universitetin e Tetovës

Një grup studentësh nga programi studimor Management Business Administration (MBA), i Northern Illinois University, në kuadër të vizitave nëpër kompani të ndryshme të Maqedonisë, po ashtu e vizituan edhe Universitetin e Tetovës.
Në këtë vizitë ata ishin të udhëhequr nga Prof.

Promovohet koncepti i ri për Arsim qytetar për rolin aktiv të nxënësve në shoqëri

Promovohet koncepti i ri për Arsim qytetar për rolin aktiv të nxënësve në shoqëri

Koncepti i ri për arsim qytetar nënkupton përgatitjen sistematike të të rinjve dhe rolin e tyre aktiv në shoqëri dhe fitimin e kompetencave bashkëkohore qytetare në pajtim me rekomandimet e Komisionit Evropian. E gjithë jeta në shkollë duhet të bazohet...

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti 'Kadri Zeka' vijojnë bashkëpunimin e shkëlqyer

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti 'Kadri Zeka' vijojnë bashkëpunimin e shkëlqyer

 Një delegacion i Universitetit “Kadri Zeka” nga Gjilani i Republikës së Kosovës, i kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Bajram Kosumi, e vizitoi Universitetin e Tetovës, me ç’rast u pritën në takim nga Rektori Prof. Dr. Vullnet Ameti dhe ekipi i...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni