Universiteti i Tetovës nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komisionin e letrave me vlerë

Universiteti i Tetovës nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komisionin e letrave me vlerë

Universiteti i Tetovës dhe Komisioni i letrave me vlerë i Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkruan memorandum bashkëpunimi.

Në shkollat e Dibrës janë mbledhur mbi 213 mijë denarë për rajonet e rrënuara të Turqisë dhe Sirisë

Në shkollat e Dibrës janë mbledhur mbi 213 mijë denarë për rajonet e rrënuara të Turqisë dhe Sirisë

Anëtarët e klubit të të rinjve pranë Organizatës së Kryqit të Kuq të Dibrës zhvilluan aksion për mbledhjen e mjeteve për zonat e rrënuara në Turqi dhe Siri.

UNT-ja nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Universitetin “Shën Cirili dhe Metodi" në Shkup

UNT-ja nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Universitetin “Shën Cirili dhe Metodi" në Shkup

Universiteti "Nënë Tereza" në Shkup sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin“Shën Cirili dhe Metodi”, me qëllim të përcaktimit dhe nxitjes së zhvillimit të arsimit të lartë, përkatësisht veprimtarive mësimore-arsimore, kërkimore dhe aplikative.

Është pajisur një kabinet me kompjuterë në shkollën e mesme në Komunën e Sarajit

Është pajisur një kabinet me kompjuterë në shkollën e mesme në Komunën e Sarajit

Në Shkollën e mesme të Qytetit të Shkupit "Saraj" është pajisur një kabinet me kompjuterë, ku sigurohet mësim bashkëkohor dhe cilësor për nxënësit.

MASH dhe OSBE-ja nënshkruan dy memorandume për avancimin e integrimit ndëretnik në arsim

MASH dhe OSBE-ja nënshkruan dy memorandume për avancimin e integrimit ndëretnik në arsim

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri dhe Misioni i OSBE-së ambasadori i OSBE-së Killian Val i nënshkruan dy memorandume për bashkëpunim që do të mundësojnë zbatimin e projektit “Ndërtimi i urave të reja”, qëllimi i të cilit është zhvillimi...

MASH: Mësimi fillon më 23 janar, shkollat të shfrytëzojnë energjinë e subvencionuar

MASH: Mësimi fillon më 23 janar, shkollat të shfrytëzojnë energjinë e subvencionuar

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) njofton se viti shkollor vazhdon më 23 janar. Me Vendim të Qeverisë, gjysma e dytë e vitit shkollor 2022/23 në vend të 18 janarit fillon më 23 janar (e hënë), me prezencë fizike për...

Shaqiri: Deri në fund të gjysmëvjetorit duhet të plotësohen të gjitha 180 ditë mësimore

Shaqiri: Deri në fund të gjysmëvjetorit duhet të plotësohen të gjitha 180 ditë mësimore

Sipas kalendarit për punë në arsim, deri në fund të gjysmëvjetorit të dytë duhet të plotësohen 180 ditë mësimore, deklaroi ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve nëse është e vërtetë se për shkak...

Alarm i rremë për bombë në një shkollë në Ohër

Alarm i rremë për bombë në një shkollë në Ohër

Mëngjesin e sotëm në adresën elektronike të një shkolle në Ohër është dërguar kërcënim për mjet shpërthyes, por pas kontrolleve të nevojshme është konstatuar se bëhet fjalë për alarm të rremë, informon MPB-ja.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.