Prezantohet Platforma kombëtare për mësim onlajn

Viti akademik 2020-2021 do të zhvillohet përmes Platformës kombëtare për mësim onlajn, e cila është gjithëpërfshirëse, e lehtë për t’u përdorur dhe ofron mësim në pesë gjuhë. Platforma është praktike, e lehtë për t’u përdorur dhe sjell më shumë përmbajtje...

Zaev: Platforma nacionale për mësim online do të jetë në 5 gjuhë

Zaev: Platforma nacionale për mësim online do të jetë në 5 gjuhë

Platforma për mësimin online sipas kryeministrit Zoran Zaev paraqet bazë të mirë ëpr arsim cvilësor. Ajo do të jetë në 5 gjuhë.

Filipçe: Nëse gjendja epidemiologjike është stabile, në nëntor do të lejohet edhe ndonjë grup të shkojë në shkollë

Filipçe: Nëse gjendja epidemiologjike është stabile, në nëntor do të lejohet edhe ndonjë grup të shkojë në shkollë

Ministri i Shëndetësisë gjatë ditës së djeshme theksoi se nëse gjendja epidemiologjike mbetet stabile dhe e mirë, në fillim të muajit nëntor do të mund të lejohet edhe një grup nxënësish që të shkojnë në shkollë me prani fizike.

Qeveria: Është siguruar kujdes i plotë dhe vende të mjaftueshme për fëmijët në kopshte

Qeveria: Është siguruar kujdes i plotë dhe vende të mjaftueshme për fëmijët në kopshte

Në lidhje me reaksionet e një pjese të prindërve të cilët deri më tani e shfrytëzonin masën mungesë e vazhduar e pushimit të lindjes, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut e njofton opinionin që Vendimin të cilin e solli...

UT dhe Shoqatat “Qyteti i bletëve” dhe “Mjalti i Pollogut” organizojnë gara ndërkombëtare për kualitet të mjaltit

UT dhe Shoqatat “Qyteti i bletëve” dhe “Mjalti i Pollogut” organizojnë gara ndërkombëtare për kualitet të mjaltit

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Shoqatat “Qyteti i bletëve” dhe “Mjalti i Pollogut”, nga 15 shtatori deri më 15 tetor organizojnë garat ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Tetovo Honey Awards”.

Maqedonia po bëhet gati për vitin e ri shkollor, ministrja Carovska: Kemi modelin e sigurt

Maqedonia po bëhet gati për vitin e ri shkollor, ministrja Carovska: Kemi modelin e sigurt

Më sigurt dhe më mirë është që vitin shkollor ta fillojmë me prani fizike deri në klasën e tretë, ndërsa të tjerët me mësim onlajn. Mendojmë se ky model është më i mirë për momentin me këtë gjendje epidemiologjike, deklaroi...

I pakuptimtë është qëndrimi i prindërve në shtëpi pas hapjes së kopshteve

I pakuptimtë është qëndrimi në shtëpi i prindërve të fëmijëve të moshës parashkollore dhe lehonave pas hapjes së kopshteve, deklaroi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska.

Shkollat e mesme ultimatum MASH-it: Pa mësim të kombinuar, bojkotojmë

Shkollat e mesme ultimatum MASH-it: Pa mësim të kombinuar, bojkotojmë

Shkollarët e mesëm i japin ultimatum Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës: deri më 15 shtator të pranojë kërkesën për mësim të kombinuar, në të kundërt paralajmërojnë bojkotim të vitit shkollor. Blendi Hodai zotohet se Unioni i Nxënësve të Shkollave të...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni