Nxënësit e Jahja Kemal, nga konkursi ndërkombëtar InfoMatrix 2019 në Bukuresht-Rumuni, u kthyen me 3 vende të para, 8 të dyta dhe 2 të treta

Arritjet e reja të nxënësve të shkollës fillore dhe të mesme "Jahja Kemal" në konkursin ndërkombëtar InfoMatrix 2019, në Bukuresht- Rumani ishin mbresëlënëse.

Në Bukuresht të Rumanisë u mbajt ndeshja finale e InfoMatrix 2019, ku morën pjesë 785 kandidatë me gjithsej 347 projekte nga 36 vende.

1 51471

Pjesëmarrësit e shkollës fillore dhe të mesme "Jahja Kemal" nga atje u kthyen me 3 medalje të Arta, 8 argjendi, 2 bronzi dhe 5 mirënjohje. Fituesit tanë u prezantuan në 9 kategori (programim, arti kompjuterik, kontrollit hardëare, lego sumo, filmi i shkurtër, mini sumo, labirint, ndjekja e linjës dhe avion pa pilot.)

2 0b0d1

Medaljet e artë fituanː Kristina Taseva, Philip Milisov dhe Orhan Bagashov.

Medaljet e argjenta i fituan: Ivana Bocevska, Evangelija Ivanoska, Jahjanur Zulbeari, Angel Andonov,ZoricaGosheva,Velin Gjorgiev dhe Maria Kraleva.

Medaljet e bronzit i fituan ː Natalija Vlahovic dhe Mert Halimi.

Po ashtu mirënjohje fituan ː Hussejin Bahadir Sungu, Xhevdet Erdem Solak,Taha Zendeli, Emir Beqiri dhe Ammar Emini.

4 ecea0

Please publish modules in offcanvas position.