Nxënësit e ShMP “Jahja Kemal”, më të suksesshëm në ekspozitën e inovacioneve

Edicioni i 11-të i EUROINVENT-2019, Ekspozita evropiane për kreativitet dhe inovacion.

Edhe një tregim i suksesshëm. 31 nxënës të ShMP “Jahja Kemal” kanë marrë pjesë në garat e Euroinvent-2019 me gjithsej 18 projekte.

Në garën më të madhe për inovacion në Evropën Juglindore e organizuar në  Pallatin e Kulturës në Jasi, të Romanisë Euroinvent-2019 e promovoi kreativitetin ndërkombëtar në kontekstin evropian, duke i treguar përfitimet nga shkollat e dedikuara të arsimit të lartë dhe hulumtimet akademike, si dhe nga  hulumtuesit individual.

3 7a39a

Në këtë ngjarje u prezantuan më shumë se 400 inovacione nga më shumë se 30 shtete. Nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” nga atje u kthyen me 9 medalje të arta dhe 9 të argjend.

Please publish modules in offcanvas position.