Nxënësit dhe mësimdhënësit nga “Jahja Kemal” kanë vozitur biçikleta me rastin e shënimit të “Dita e Paqes”

Grupi i nxënësve dhe mësimdhënësve nga shkolla private “Jahja Kemal” më 21 shtator “ Ditën e Paqes” e kanë shënuar duke vozitur biçikleta nga Struga deri në Ohër, duke tërhequr vëmendjen ndaj ndryshimeve klimatike dhe ndotjes së ajrit.

d5d573e2 6fe5 4288 8667 8fe9603ea901 a403a 

Ne nxënësit dhe mësimdhënësit e kolegjit “Jahja Kemal” nga Struga kemi vozitur biçikleta në mes rajonit të Strugës dhe Ohrit. Në dittë kur jo vetë, njerëzit, por edhe kafshët dhe bimët kanë nevojë për qetësi ndjehemi krenar për shkak të këtij aktiviteti. Dëshirojmë që të falënderojmë të gjithë ata të cilët kanë marrë pjesë në këtë aktivitet me moton “ Rrotulle pedale për paqe” duke dëshiruar një botë plot me paqe dhe mirësi.

e3c5a225 682e 4486 b404 0b6e6d3c7911 e09b0

19e6f8e6 0cda 4310 895e c4d6d83978f8 79b60

Please publish modules in offcanvas position.