ShMP "Jahja Kemal", tradicionalisht mbanë simulim të pritjes diplomatike

Në Shkollën e Mesme Private "Jahja Kemal" në Strugë më 28 dhjetor, një simulim i pritjes diplomatike për studentët e vitit të katërt u mbajt tradicionalisht në Sallën e ShMP "Jahja Kemal" në Strugë.

Si shkolla më e vjetër private, ne përpiqemi të jemi pionierë në të gjitha risitë në sistemin arsimor, veçanërisht në fushën sociale dhe joformale.

Përkatësisht, në këtë pritje, e cila është pjesë e trajnimit praktik në shkollë, nxënësit fitojnë aftësi për organizimin e ngjarjeve formale, aderimin në protokoll dhe rëndësinë e diplomacisë në jetën e përditshme.

Ngjarja tradicionale përfshin mysafirë nga institucione të ndryshme vendore dhe shtetërore, por këtë vit, studentët kanë shprehur dëshirën për të ftuar bordin e drejtorëve të shkollës.

Please publish modules in offcanvas position.