Sukses i madh i nxënësve nga ShMP “Yahya Kemal”

“Urime të gjithë nxënësve tanë të dashur që morën pjesë në Raundin Online të garave Owlypia. Në përgjithësi fituan vendin e 1, vendin e 3, vendin e 4 dhe vendin e 5 në konkurrencë nga e gjithë bota.

Owlypia është një garë ndërkombëtare mjaft emocionuese për nxënësit e moshës nga 9-11 (Owlins), 12-14 (Owlets) dhe 15-18 (Owlys). Owlypia ka për qëllim që të inspirojë kërshërinë  intelektuale të secilit nxënës dhe Tema e konkursit të këtij viti është – Puna ekipore

Ne jemi tepër krenarë që kemi një komunitet kaq të talentuar dhe unik të nxënësve, saqë jemi të nderuar t’i quajmë intelektualë tanë të rinj.” thuhet në komunikatën për media nga College, Yahja Kemal.