Teuta Arifi viziton fshatin Poroj

Sot isha për vizitë në Poroj për të parë nga afër disa nga punët që janë bërë në fshat, si dhe brenda shkollës fillore "Gjergj Kastriot Skenderbeu"!

Në këtë drejtim realizuam:

Asfaltimin e fushës së sportit si dhe vendosja e ndriçimit LED;

Rikonstruimin e plotë të hapësirave administrative të shkollës;

Furnizimin e klasave me tabela të mençura (smart boards) dhe projektorë;

Vendosjen e ndriçimit LED në të gjithë objektin shkollor;

Bekatonozimin e hapësirës për parkim në sipërfaqe prej 2300m2 në afërsi të sallës sportive, me vlerë 1.5 milionë denarë;

Furnizimin e gypave për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit brenda fshatit në vlerë prej 2 milionë denar.