Daria Milloshevska nxënëse e SHP "Jahja Kemal", kualifikohet ne finale

Nxënësja e klasës së Tetë të SHP "Jahja Kemal" Daria Milosheska u kalifikua  në finale me këngën e saj "Nëse bëj një gabim le të digjem".

Daria do të tregojë pasionin dhe entuziazmin e saj që muzika të jetë e para dhe ta bëjë vendin e saj më të famshëm.

24 studentë dolën në finale nga gjithsej 1,350 studentë që do të garojnë për vendin e parë në konkursin e këngës "Ngjyrat e Zërave", i cili do të transmetohet të Shtunën, 26 Qershor në 20:00 me kohën e Maqedonisë dhe mund të shikohet në kanalin (IFLC) të