Në institucionet për arsim të lartë punojnë 4.114 mësimdhënës dhe bashkëpunëtorë

Në institucionet për arsim të lartë punojnë 4.114 mësimdhënës dhe bashkëpunëtorë

Në institucionet për arsim të lartë në vitin akademik 2016/2017 punojnë 4.114 mësimdhënës dhe bashkëpunëtorë.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës, nga numri i përgjithshëm i mësimdhënësve dhe bashkëpunëtorëve, 2.923 apo 71,1 janë mësimdhënës dhe 1.191, ose 28,9 për qind bashkëpunëtorë.

Numri i mësimdhënësve dhe bashkëpunëtorëve - gra në vitin akademik 2016/2017 janë 1.910 apo 46,4 për qind.

Please publish modules in offcanvas position.