Në vendkalimet kufitare në Shqipëri këtë vit janë marrë 1,1 milion euro të pa deklaruara

Në vendkalimet kufitare në Shqipëri këtë vit janë marrë 1,1 milion euro të pa deklaruara

Doganierët shqiptarë në periudhën e fundit të vitit kanë parandaluar përpjekje për futje ilegale të 1,1 milion eurove.

Stuhi e fuqishme në Zagreb, janë vërshuar rrugë dhe ndërtesa

Stuhi e fuqishme në Zagreb, janë vërshuar rrugë dhe ndërtesa

Zagrebi mbrëmë u godit nga një stuhi e fuqishme, e cila shkaktoi vërshime në disa pjesë të kryeqytetit të Kroacisë.

Reagimet në Greqi për lutjen e parë në Aja Sofia

Reagimet në Greqi për lutjen e parë në Aja Sofia

Lutja e parë në xhaminë Aja Sofia, në Stamboll, e cila u zhvillua në prani të presidentit turk Rexhep Taip Erdogan, shkaktoi reagime në Greqi, si nga qeveria, ashtu edhe nga opozita, si dhe nga mediat, njofton korrespondentja e MIA-s...

Parlamenti i Shqipërisë e miratoi reformën zgjedhore

Parlamenti i Shqipërisë e miratoi reformën zgjedhore

Pas të gjitha mosmarrëveshjeve dhe dallimeve mes shumicës qeveritare dhe opozitës jashtëparlamentare, pasdite parlamenti i Shqipërisë me 99 vota “për” gjashtë “kundër” dhe katër “të abstenuar” i miratoi reformat zgjedhore.

Shtetasit e Maqedonisë, vetëm me test negativ mund të hyjnë në Kosovë

Shtetasit e Maqedonisë, vetëm me test negativ mund të hyjnë në Kosovë

Qeveria e Kosovës ka vendosur një sërë masash të reja, me qëllim të parandalimit të përhapjes së mëtejme të koronavirusit.

Prej të mërkurën deri më 29 korrik hyrje në Greqi përmes Promahonas vetëm me test negativ për Kovid-19

Prej të mërkurën deri më 29 korrik hyrje në Greqi përmes Promahonas vetëm me test negativ për Kovid-19

Vetëm me vërtetim në gjuhën angleze për test negativ të Kovid-19, të bërë 72 orë para udhëtimit, nga e mërkura deri më 29 korrik do të lejohet hyrja në Greqi përmes vendalimit kufitar Promahonas, sipas vendimit të përbashkët ministror të...

Incidente të reja para Kuvendit të Serbisë në Beograd

Protestuesit në Beograd filluan të gjuajnë gurë dhe shishe kah hyrja e Parlamentit ku janë të shpërndara forca të policisë.

Njëzet e pesë vjet nga gjenocidi në Srebrenicë

Njëzet e pesë vjet nga gjenocidi në Srebrenicë

Në Srebrenicë sot shënohet 25 vjet nga gjenocidi mbi boshnjakët.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni