Shtetasit e Maqedonisë së Veriut nga 1 qershori mund të hyjnë në Serbi pa detyrimin për test negativ për Kovid-19

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut nga 1 qershori mund të hyjnë në Serbi pa detyrimin për test negativ për Kovid-19

Kryeministrja serbe, Ana Bërnabiq sot deklaroi se do të përpiqet ta liberalizojë hyrjen në Serbi sa më shumë që të jetë e mundur, duke theksuar se përveç mbrojtjes së shëndetit të njeriut, qëllimi është të arrihet rimëkëmbja dhe rritja ekonomike...

Në Kosovë edhe krahas masave lehtësuese xhamitë mbetet të mbyllura edhe për Bajram

Në Kosovë edhe krahas masave lehtësuese xhamitë mbetet të mbyllura edhe për Bajram

Bashkësia Fetare Islame e Kosovës (BFIK), pas konsultimeve dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë vlerësoi se në vend edhe mëtej ekziston rrezik nga përhapja e pandemisë Kovid-19, për këtë arsye vendosi të mos i hap xhamit as për festën...

Shqipëria sot i hapi restorantet, muzeumet, biblotekat...

Shqipëria sot i hapi restorantet, muzeumet, biblotekat...

Në Shqipëri kanë hyrë në fuqi masat e reja lehtësuese, me të cilat pas më shumë se dy muajve hapen restorantet, kafenetë, muzeumet, biblotekat…

Sllovenia, vendi i parë evropian që ka shpallur fundin e epidemisë së coronavirusit

Sllovenia, vendi i parë evropian që ka shpallur fundin e epidemisë së coronavirusit

Qeveria sllovene deklaroi fundin e epidemisë së coronavirusit, duke e bërë Slloveninë vendin e parë evropian që e bëri këtë.

Kosova do të themeloj Institut për hulumtime të krimeve të luftës

Kosova do të themeloj Institut për hulumtime të krimeve të luftës

Ushtruesja e detyrës ministre e Drejtësisë së Kosovës, Albulena Haxhiu nënshkroi sot vendimin për krijimin e ekipit të punës që do të përgatisë analizën për themelim të Institutit për krimet e kryera gjatë luftës në Kosovë në vitet 1998-99, transmeton...

Kon: Kufiri i Serbisë me Maqedoninë e Veriut hapet më 1 qershor për shkak të asaj që nuk është vatër e koronavirusit

Kon: Kufiri i Serbisë me Maqedoninë e Veriut hapet më 1 qershor për shkak të asaj që nuk është vatër e koronavirusit

Serbia tërësisht do t’i hap kufijtë nga 1 qershori, por vetëm me katër vende fqinje, me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë, BeH-në dhe Malin e Zi. Ky vendim është sjellur sepse asnjëra nga këto vende nuk ka qenë vatër e koronavirusit,

Sllovenia i hapi aeroportet

Sllovenia i hapi aeroportet

Pas më shumë se dy muaj, Sllovenia përsëri i hapi aeroportet e saj ndërkombëtare, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Lubjana.

Blic: Serbia nga 1 qershori do të hapë kufirin me RMV dhe me tre vende tjera nga rajoni

Blic: Serbia nga 1 qershori do të hapë kufirin me RMV dhe me tre vende tjera nga rajoni

Nga 1 qershori, Serbia do të hapë plotësisht kufijtë e saj me katër vende të rajonit, njoftoi Blici beogradas.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni