Mali i Zi lehtësoi masat për hyrjen e shtetasve të Maqedonisë së Veriut

Mali i Zi lehtësoi masat për hyrjen e shtetasve të Maqedonisë së Veriut

Trupi kombëtar koordinues për sëmundje infektuese (NKT) i Malit të Zi mbrëmë, me propozim të Institutit për Shëndet Publik në vend, vendosi t’i lehtësojë kushtet për hyrje në Mal të Zi për qytetarët e rajonit dhe qytetarët malazezë të cilët...

Mbi 120 të arrestuar dhe 100 policë të lënduar gjatë protestave në Bullgari

Mbi 120 të arrestuar dhe 100 policë të lënduar gjatë protestave në Bullgari

Së paku 120 demonstrues dhe rreth 100 policë të lënduar, prej të cilëve 15 janë hospitalizuar, është bilanci i protestave të djeshme në Sofje kundër Qeverisë bullgare.

Bosnje dhe Hercegovina hap kufijtë për të gjithë shtetasit e huaj

Bosnje dhe Hercegovina hap kufijtë për të gjithë shtetasit e huaj

Bosnje dhe Hercegovina po hap kufijtë e saj për të gjithë shtetasit e huaj, që deri më tani nuk kanë qenë në gjendje të hyjnë në vend, me kushtin që të kenë test negativ për koronavirus jo më të vjetër...

Në Shqipëri mësim plotësues për fëmijët të cilët nuk kishin mundësi të ndjekin mësim onlajn

Në Shqipëri mësim plotësues për fëmijët të cilët nuk kishin mundësi të ndjekin mësim onlajn

Në Shqipëri sot në bankat e shkollës u kthyen mbi 5.400 filloristë, të cilët pas mbylljes së shkollave, për shkak të pandemisë me Kovid-19 nuk kishin mundësi që të ndjekin mësim onllajn.

Në Serbi fillon viti shkollor, nxënësit me maska, mësimdhënësit konsiderojnë se vendimi është përshpejtuar

Në Serbi fillon viti shkollor, nxënësit me maska, mësimdhënësit konsiderojnë se vendimi është përshpejtuar

Për nxënësit në shkollat fillore dhe të mesme në Serbi, sot fillon viti i ri shkollor, i cili organizohet nën kushte të veçanta për shkak të gjendjes epidemiologjike, me më pak nxënës në klasa dhe respektim të masave të rekomanduara...

Zgjedhjet në Mal të Zi:  Prin partia e Gjukanoviqit

Zgjedhjet në Mal të Zi: Prin partia e Gjukanoviqit

Bazuar në 98.55 për qind të mostrës së përpunuar të materialit zgjedhor, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Mal të Zi njoftoi të hënën rezultatet paraprake të zgjedhjeve, sipas të cilave, Partia Demokratike e Socialistëve, e udhëhequr nga presidenti Millo Gjukanoviq,

Serbia e ka përforcuar kontrollin sanitar në vendkalimet kufitare

Serbia e ka përforcuar kontrollin sanitar në vendkalimet kufitare

Serbia e ka përforcuar kontrollin sanitar në të gjitha vendkalimet kufitare për shkak të kthimit të turistëve nga pushimet verore nga vendet me numër në rritje të pacientëve me Kovid-19.

Nxënësit dhe studentët në Greqi me maska, në mënyrë të rregullt kthehen në bankat shkollore dhe amfiteatrot

Nxënësit dhe studentët në Greqi me maska, në mënyrë të rregullt kthehen në bankat shkollore dhe amfiteatrot

Me të gjithë nxënësit në çdo klasë, me përdorimin e detyrueshëm të maskave, nxënësit në Greqi kthehen në bankat shkollore rregullisht, por edhe studentët e të gjitha fakulteteve në vend, kumtoi këtë pasdite ministrja e Arsimit në Greqi Niki Kerameos,

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni