Qiproja sot i hapë aeroportet, por vetëm për 19 vende

Qiproja sot i hapë aeroportet, por vetëm për 19 vende

Nën rregulla të posaçme, mes të cilave edhe testi i bërë paraprakisht për Kovid-19 dhe me deklaratë të nënshkruar, prej sot lejohet udhëtimi drejt Qipros, por vetëm për 19 vende, të ndara në dy kategori.

Zgjedhet Qeveria e re e Kosovës e kryesuar nga Avdullah Hoti

Zgjedhet Qeveria e re e Kosovës e kryesuar nga Avdullah Hoti

Kryeministri i ri i Kosovës, Avdulla Hoti, i cili u emërua në këtë pozitë të mërkurën e kaluar, më 3 qershor, pasditen e sotme njoftoi se ka marrë urime për përzgjedhje në krye të Qeverisë nga kancelarja gjermane, Angela Merkel,

Qeveria e Sllovenisë: Të gjithë ata që kthehen nga Maqedonia e Veriut do të vendosen në karantinë

Qeveria e Sllovenisë: Të gjithë ata që kthehen nga Maqedonia e Veriut do të vendosen në karantinë

Qeveria e Sllovenisë informon se ka marrë vendim që të dërgojë në karantinë shtetërore prej 14 ditëve, të gjithë ata që shkojnë në këtë shtet nga Maqedonia e Veriut.

Kosova e hap kufirin me Shqipërinë, hiqet vetizolimi për personat të cilët hyjnë në vend

Kosova e hap kufirin me Shqipërinë, hiqet vetizolimi për personat të cilët hyjnë në vend

Qeveria e Kosovës në seancën e sotme solli vendim për lehtësim të masave për mbrojtje nga epidemia e Kovid-19, mes të cilave edhe për hapjen e kufirit me Shqipërinë, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Bosnja e Hercegovina i hap kufijtë për qytetarët e Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi

Bosnja e Hercegovina i hap kufijtë për qytetarët e Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi

Këshilli i ministrave të BeH vendosi që t’i hapë kufijtë e shtetit drejtë Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi, ndërsa prej 1 qershorit edhe aeroportet në BeH.

Zaharieva: Prej 15 qershorit pres lëvizje normale në BE dhe vendet fqinje

Zaharieva: Prej 15 qershorit pres lëvizje normale në BE dhe vendet fqinje

Kam shpresë dhe pres, në koordinim, në përputhje me specifikat e secilit shtet, prej 15 qershorit të kthehet lëvizja normale në kuadër të Bashkimit Evropian dhe me vendet fqinje të cilat kanë rrezik të ngjashëm epidemiologjik, deklaroi ministrja e Punëve...

Micotakis: Më 15 qershor do të hapen kufijtë tokësor me vendet fqinje

Micotakis: Më 15 qershor do të hapen kufijtë tokësor me vendet fqinje

Gjatë bisedave që i kishim me liderët e Ballkanit, kemi konstatuar se përafërsisht kemi të dhëna të ngjashme epidemiologjike, dhe do të jemi të gatshëm t’i hapim plotësisht kufijtë tanë tokësor me vendet fqinje, vlerësojmë, më 15 qershor, përveç nëse...

Shqipëria prej 1 qershorit i hapë kufijtë tokësorë me fqinjët dhe plazhet e hoteleve

Shqipëria prej 1 qershorit i hapë kufijtë tokësorë me fqinjët dhe plazhet e hoteleve

Shqipëria nga 1 qershori do t’i hap kufijtë tokësorë me fqinjët, si dhe plazhet e hoteleve, ndërsa në plazhet e tërë bregdetit, turistët do të mund të qëndrojnë prej 10 qershorit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni