Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që punojnë për Pentagonin

Organizata amerikane Partneriteti për Shërbimin Publik (PSHB) ose anglisht “The Partnership for Public Service”, është një ent jo fitimprurës me qendër në Ëashington, misioni i të cilit është për të frymëzuar një brez të ri nëpunësish civilë në punën e...

Muri në Mitrovicë rrënohet në janar

PDK-ja dhe AAK-ja janë pajtuar që muri në Mitrovicë të rrënohet gjatë janarit 2017. Për ta arritur këtë kompromis, subjekti opozitar ka hequr dorë nga kërkesa për shkarkimin e ministres Tahiri, si dhe nga ndërprerja e dialogut në Bruksel, bëjnë...

Please publish modules in offcanvas position.