Projekte për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri

Në Ohër dhe në Manastir sot do të organizohen sesione informative për Thirrjen e parë për parashtrimin e propozimeve në kuadër të projektit të Bashkimit Evropian për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri.

Poposki: Mbesin divergjencat serioze për emrin me Greqinë

Me Greqinë kemi divergjenca serioze në raport të çështjes së emrit, por jemi dakorduar se për momentin nuk mund të bisedojmë sipas tij sepse kemi pikëpamje të ndryshme, vlerëson ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë Nikolla Poposki...

Please publish modules in offcanvas position.