Fazë e re e raporteve mes BeH-së dhe BE-së

Bosnja e Hercegovina dhe BE-ja hyjnë në një fazë të re të raporteve të ndërsjella, theksuan në Mostar i dërguari special i BE-së në BeH, Lars-Gunar Vigemark dhe anëtar i Kryesisë i BeH-së, Dragan Çoviq.

Ja 10 universitetet më të mira në Shqipëri (LISTA)

Grupi më i madh publik kërkimor në Spanjë, CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Cientificas), ka publikuar në faqen e tyre zyrtare webometrics.info rankimin e universiteteve më të mira në botë për gjashtë-mujorin e parë të vitit 2016.

Hap pas hapi Masakra në Srebrenicë

Gjenocidi në Srebrenicë është gjenocidi më i madh i shekullit 21 pas luftës së dytë botërore. Më 11 Korrik të vitit 1995 ushtria serbe u fut në Srebrenicë, qytetet që  ishte nën mbrojtjen e Kombeve të Bashkuara (KB). Nga këto...

Please publish modules in offcanvas position.