Zyrtare: Komisioni Europian rekomandon heqjen e vizave për Kosovën

Komisioni Evropian sot ka propozuar në Këshillin e Bashkimit Europian dhe Parlamentin Europian heqjen e vizave për popullin e Kosovës, duke e transferuar Kosovën në listën pa viza për të hyrë në zonën Shengen. Propozimi është paraqitur së bashku me vlerësim...

Pas 18 orësh dialog në Bruksel përmbushen 4 kërkesat e Beogradit

Pas 18 orësh e gjysmë palët biseduese të Beogradit e të Prishtinës kanë arritur marrëveshje: është zgjidhur çështja e letërnjoftimeve, është hequr bllokada për kamionët me materie të rrezikshme, nuk do të ketë ndalesë për zyrtarët serbë, kur zgjedhjet serbe...

Përçarja e opozitës forcoi pushtetin

Përçarja e partive opozitare i ka krijuar komoditet partive në koalicionin qeverisës, që të vendosin për kohën e shkuarjes së vendit në zgjedhje. Analistët politikë thonë se pas kësaj situate të krijuar zgjedhje do të ketë vetëm kur dëshiron PDK-ja.

Mbahet në Prizren programi artistik mbi Profetin Muhamed (a.s.)

Fondacioni për Arsim dhe Kulturë “Atmosfera” organizoi në Prizren programin artistik “Simboli i Paqes, Muhamedi (paqja qoftë mbi të).Mbi 1500 të pranishëm nga gjithë Kosova, ndër të cilëve dhe deputetë, përfaqësues të komuniteteve fetare, përfaqësues të pushtetit qendror e local...

Mogherini dhe Hahn muajin tjetër në Kosovë për ecurinë e MSA-së

Pasi u arrit marrëveshja vitin që shkoi në Strasburg dhe fillimit të zbatimit në praktikë më 1 prill të Marrëveshjes për Stabilizim Asociim MSA, Kuvendi ka formuar edhe Komisionin parlamentar për Stabilizim-Asociim, i cili sot në mbledhjen e parë të...

Please publish modules in offcanvas position.