Ja 10 universitetet më të mira në Shqipëri (LISTA)

Grupi më i madh publik kërkimor në Spanjë, CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Cientificas), ka publikuar në faqen e tyre zyrtare webometrics.info rankimin e universiteteve më të mira në botë për gjashtë-mujorin e parë të vitit 2016.

Hap pas hapi Masakra në Srebrenicë

Gjenocidi në Srebrenicë është gjenocidi më i madh i shekullit 21 pas luftës së dytë botërore. Më 11 Korrik të vitit 1995 ushtria serbe u fut në Srebrenicë, qytetet që  ishte nën mbrojtjen e Kombeve të Bashkuara (KB). Nga këto...

Çmime më të ulta në roamingun rajonal

Prej sot për 17,2 për qind do të jetë më i ulët çmimi për një minutë për thirrje në roaming mes Maqedonisë, Serbisë, Malit të Zi dhe Bosnjë e Hercegovinës. për 11,1 për qind do të zvogëlohet çmimi i SMS,

Please publish modules in offcanvas position.