Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skënder Bruçaj u shpreh se edhe pse ka kaluar gati një shekull nga themelimi i vet, artikujt e revistës “Zani i Naltë” mbeten sa aktualë, aq edhe edukues dhe me mjaft vlera kulturore e arsimore, duke u bërë kështu një tribunë e trashëgimisë intelektuale te shqiptarët.

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skënder Bruçaj u shpreh se edhe pse ka kaluar gati një shekull nga themelimi i vet, artikujt e revistës “Zani i Naltë” mbeten sa aktualë, aq edhe edukues dhe me mjaft vlera kulturore e arsimore, duke u bërë kështu një tribunë e trashëgimisë intelektuale te shqiptarët.

Ministri i Punëve të Jashtme të Austrisë, Sebastian Kurc vlerësoi mbrëmë se për shkak të vendimit të shteteve të tjera për ta përkufizuar pranimin e refugjatëve, do të ndryshohet edhe pozicioni i Greqisë, për të cilën theksoi se deri më tani kanë qenë në pozicion shumë të rehatshëm.

Ministri i Punëve të Jashtme të Austrisë, Sebastian Kurc vlerësoi mbrëmë se për shkak të vendimit të shteteve të tjera për ta përkufizuar pranimin e refugjatëve, do të ndryshohet edhe pozicioni i Greqisë, për të cilën theksoi se deri më tani kanë qenë në pozicion shumë të rehatshëm.

Kurc: Mbyllja e kufijve vetëm do ta ngarkojë Ballkanin Perëndimor

Ministri austriak i Punëve të Jashtë Sebastijan Kurc sot në Sarajevë theksoi se Austria nuk dëshiron thjesht t'i mbyllë kufijtë e vet dhe shtetet e Ballkanit Perëndimor t'i lërë në baltë me problemin e refugjatëve, por orvatet për gjetjen e një zgjidhjeje të përbashkët, veçanërisht me Serbinë dhe Maqedoninë, lajmëroi Tanjug.

Please publish modules in offcanvas position.