Kosova e Shqipëria drejt bashkimit doganor

Republika e Kosovës është bërë me pikë doganore në Republikën e Shqipërisë. Kjo është mundësuar pas hapjes së pikës doganore në Portin e Durrësit ku është premtuar edhe lehtësira dhe eliminim i barrierave në mes të Kosovës dhe Shqipërisë.

Kosova në vitin 2019: Pyetja e Kissinger-it që pret përgjigje

Me pak gjëra të zgjidhura në vitin 2018 dhe shumë të tjera të trashëguara, Kosova do të jetë e mbingarkuar me paqartësi gjatë këtij viti, përderisa momentumi për gjetjen e një zgjidhjeje politike me Serbinë po shtohet dita- ditës.

Pyetja...

Jashari: Zoti dhe natyra po ruajnë Kompleksin Memorial në Prekaz

Pasardhësi i familjes Jashari, Bekimi Jashari ka shprehur pakënaqësitë e tij për përkujdesjen e institucioneve të Kosovës ndaj kompleksi memorial “Adem Jashari”, duke thënë se janë vonuar për t’u kujdesur për këtë kompleks në Prekaz.

Taksa 100% që fuqizoi prodhimet vendore

Viti 2018 në qeverisjen ekonomike do të mbahet mend për tarifën 100 për qind e vendosur ndaj produkteve të cilat importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Please publish modules in offcanvas position.