Kon: Kufiri i Serbisë me Maqedoninë e Veriut hapet më 1 qershor për shkak të asaj që nuk është vatër e koronavirusit

Kon: Kufiri i Serbisë me Maqedoninë e Veriut hapet më 1 qershor për shkak të asaj që nuk është vatër e koronavirusit

Serbia tërësisht do t’i hap kufijtë nga 1 qershori, por vetëm me katër vende fqinje, me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë, BeH-në dhe Malin e Zi. Ky vendim është sjellur sepse asnjëra nga këto vende nuk ka qenë vatër e koronavirusit,

Sllovenia i hapi aeroportet

Sllovenia i hapi aeroportet

Pas më shumë se dy muaj, Sllovenia përsëri i hapi aeroportet e saj ndërkombëtare, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Lubjana.

Blic: Serbia nga 1 qershori do të hapë kufirin me RMV dhe me tre vende tjera nga rajoni

Blic: Serbia nga 1 qershori do të hapë kufirin me RMV dhe me tre vende tjera nga rajoni

Nga 1 qershori, Serbia do të hapë plotësisht kufijtë e saj me katër vende të rajonit, njoftoi Blici beogradas.

Në Shqipëri prej sot lehtësime të reja të masave për Kovid -19

Në Shqipëri prej sot lehtësime të reja të masave për Kovid -19

Nga sot në Shqipëri hynë në një fazë me lehtësime të reja të vendosura nga qeveria për hapjen graduale të bizneseve që janë mbyllur si pasojë e koronavirusit.

Sllovenët filluan të udhëtojnë në Kroaci pas hapjes së kufirit për ata të cilët atje kanë pronë

Sllovenët filluan të udhëtojnë në Kroaci pas hapjes së kufirit për ata të cilët atje kanë pronë

Mbi 100 shtetas të Sllovenisë e shfrytëzuan mundësinë dhe udhëtuan në Kroaci, duke e shfrytëzuar vendimin e autoriteteve të Zagrebit të lejojnë hyrje të banorëve nga vendet e Bashkimit Evropian të cilët kanë pronë ose punojnë në vend.

Xhamitë në Kosovë do të hapen pasi të lehtësohen masat për mbrojtje nga Kovid-19

Xhamitë në Kosovë do të hapen pasi të lehtësohen masat për mbrojtje nga Kovid-19

Xhamitë në Kosovë, edhe pse jemi në muajin e shenjtë të besimtarëve të konfesionit mysliman, Ramazan, edhe më tutje mbeten të mbyllura, si masë e mbrojtjes nga përhapja e pandemisë së Kovid-19, informon korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Turizmi shqiptar për shkak të gjendjes me Kovid-19 ka humbur 140 milionë euro

Turizmi shqiptar për shkak të gjendjes me Kovid-19 ka humbur 140 milionë euro

Njeriu i parë i Shoqatës së Hotelierëve dhe Turizmit në Shqipëri, Zak Topuzi për Njuz 24 deklaroi se për shkak të pandemisë me Kovid-19 turizmi shqiptar ka humbur më shumë se 140 milionë euro.

Në Shqipëri gjendja e jashtëzakonshme vazhdohet deri më 23 qershor

Në Shqipëri gjendja e jashtëzakonshme vazhdohet deri më 23 qershorNë Shqipëri gjendja e jashtëzakonshme vazhdohet deri më 23 qershor

Parlamenti shqiptar me 91 vota “pro” e miratoi vendimin me të cilin gjendja e jashtëzakonshme në vend, për shkak të pandemisë me koronavirusin, vazhdohet deri më 23 qershor.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni