Në Greqi janë konfiskuar 174 kilogramë hashash

Në Greqi janë konfiskuar 174 kilogramë hashash

Policia greke zbuloi dhe i konfiskoi 174 kilogramë hashash në një automjet të drejtuar prej një shqiptari 44-vjeçar, publikoi sot edicioni elektronik i gazetës greke "Etnos".

Rama: Kufijtë t'i kthejmë në ura që bashkojnë

Rama: Kufijtë t'i kthejmë në ura që bashkojnë

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, gjatë fjalës së tij në Forumin e Biznesit Serbi-Shqipëri që po mbahet në Nish, deklaroi se dy vendet duhet t'i kthejnë kufijtë në ura që bashkojnë.

Gjukanoviq: Ose do të jemi BE dhe NATO, ose do të jemi koloni ruse

Gjukanoviq: Ose do të jemi BE dhe NATO, ose do të jemi koloni ruse

Partia Demorkatike e Socialistëve (PDS) do të fitojë në zgjedhjet ku do të vendoset nëse Mali i Zi do të bëhet anëtare e BE-së dhe NATO-së ose koloni ruse, porositi mbrëmë lideri i kësaj partie Milo Gjukanoviq, në konventën përfundimtare...

Maqedonia shfrytëzon përvoja të Gjermanisë, Polonisë dhe Kroacisë në integrimin e BE-së

Maqedonia shfrytëzon përvoja të Gjermanisë, Polonisë dhe Kroacisë në integrimin e BE-së

Rekomandime për përparimin e organizatës ndërministrore, koordinimi dhe menaxhimi me IPA fondet dhe përgatitja e versionit kombëtar i së drejtës së BE-së, janë pjesë e rezultateve të tuining projektit "Përforcimi i mëtutjeshëm të kapaciteteve organizative dhe institucionale për procesin e...

Projekte për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri

Projekte për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri

Në Ohër dhe në Manastir sot do të organizohen sesione informative për Thirrjen e parë për parashtrimin e propozimeve në kuadër të projektit të Bashkimit Evropian për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri.

Filloi ndërtimi i gazsjellësit Trans-adriatik në Shqipëri

Filloi ndërtimi i gazsjellësit Trans-adriatik në Shqipëri

Në Shqipëri është vendosur gur-themeli për ndërtimin e një pjese të trasesë së gazsjellësit Trans-adriatik (TAP), që do të kalojë nëpër territorin shqiptar.

Në Shqipëri konfisohet mbi tre ton marihuanë e përgatitur për transport

Në Shqipëri konfisohet mbi tre ton marihuanë e përgatitur për transport

Një sasi shumë e madhe hashashi e paketuar është gjetur në fshatin Rremull të rrethit të Matit.

Konferencë "Përballje me korrupsionin dhe shteti i robëruar në Evropën Juglindore"

Konferencë "Përballje me korrupsionin dhe shteti i robëruar në Evropën Juglindore"

Qendra e Maqedonisë për bashkëpunim ndërkombëtar (QMBN) dhe rrjeti rajonal Udhëheqësia për zhvillim dhe integrim në Evropën Juglindore (SELDI) sot dhe nesër në Shkup organizojnë forum rajonal për politika për qeverisje të mirë dhe antikorrupsion në temë "Përballja me korrupsionin...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni