Thaçi: BE duhet të ndërmarrë qëndrim të unifikuar politik për Kosovën

Thaçi: BE duhet të ndërmarrë qëndrim të unifikuar politik për Kosovën

Presidenti kosovar Hashim Thaçi sërish e akuzoi Bashkimin Evropian për mungesë të politikës së unifikuar për Prishtinën.

Zaev: I lumtur që jam kryeministri i parë që vizitoj Kosovën

Zaev: I lumtur që jam kryeministri i parë që vizitoj Kosovën

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, ka arritur në Kosovë ku ka zhvilluar një takim me kryeministrin Haradinaj.

Mali i Zi i hapi dy kapituj të rinj të negociatave për anëtarësim në BE

Mali i Zi i hapi dy kapituj të rinj të negociatave për anëtarësim në BE

Mali i Zi dhe BE-ja i hapën dy kapituj të rinj të negociatave për anëtarësim edhe atë kapitullin për lirinë e lëvizjes të fuqisë punëtore dhe për lirinë e ofrimit të shërbimeve.

Zaev e filloi vizitën në Kosovë

Zaev e filloi vizitën në Kosovë

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev paradite e filloi vizitën e parë zyrtare njëditore në Kosovë, me takim me homologun e tij kosovar Ramush Haradinaj.

Thaçi: Marrëdhënit e Kosovës me Malin e Zi mbeten miqësore

Thaçi: Marrëdhëniet e Kosovës me Malin e Zi mbeten miqësore

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot në Sofje realizoi takim me homologun e tij malazez, Filip Vujanoviq.

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Ndërtimi i korridoreve 8 dhe 10 është mundësi shtesë për rritje dhe zhvillim të rajonit të Ballkanit Perëndimor, si dhe për afrim të rajonit drejt BE-së, porositi kryeminsitri Zoran Zaev në konferencën e përbashkët për shtyp në Sofje të kryeministrave...

Kurti: Kosova duhet të bashkohet me Shqipërinë, sepse është ndarë me dhunë

Kurti: Kosova duhet të bashkohet me Shqipërinë, sepse është ndarë me dhunë

Deputeti kosovar i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti mendon se Kosova e vetëshpallur ka nevojë për referendum për të deklaruar bashkimin me Shqipërinë.

Thaçi: Ka kaluar koha e misioneve të huaja në Kosovë

Thaçi: Ka kaluar koha e misioneve të huaja në Kosovë

Në Kosovë funksionojnë "një numër i pa justifikuar i misioneve ndërkombëtare", duke krijuar përshtypjen se vendi është në një stad shumë të hershëm të tranzicionit, ka deklaruar presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.