Maqedonia shfrytëzon përvoja të Gjermanisë, Polonisë dhe Kroacisë në integrimin e BE-së

Maqedonia shfrytëzon përvoja të Gjermanisë, Polonisë dhe Kroacisë në integrimin e BE-së

Rekomandime për përparimin e organizatës ndërministrore, koordinimi dhe menaxhimi me IPA fondet dhe përgatitja e versionit kombëtar i së drejtës së BE-së, janë pjesë e rezultateve të tuining projektit "Përforcimi i mëtutjeshëm të kapaciteteve organizative dhe institucionale për procesin e...

Projekte për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri

Projekte për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri

Në Ohër dhe në Manastir sot do të organizohen sesione informative për Thirrjen e parë për parashtrimin e propozimeve në kuadër të projektit të Bashkimit Evropian për bashkëpunim tejkufitar Maqedoni-Shqipëri.

Filloi ndërtimi i gazsjellësit Trans-adriatik në Shqipëri

Filloi ndërtimi i gazsjellësit Trans-adriatik në Shqipëri

Në Shqipëri është vendosur gur-themeli për ndërtimin e një pjese të trasesë së gazsjellësit Trans-adriatik (TAP), që do të kalojë nëpër territorin shqiptar.

Në Shqipëri konfisohet mbi tre ton marihuanë e përgatitur për transport

Në Shqipëri konfisohet mbi tre ton marihuanë e përgatitur për transport

Një sasi shumë e madhe hashashi e paketuar është gjetur në fshatin Rremull të rrethit të Matit.

Konferencë "Përballje me korrupsionin dhe shteti i robëruar në Evropën Juglindore"

Konferencë "Përballje me korrupsionin dhe shteti i robëruar në Evropën Juglindore"

Qendra e Maqedonisë për bashkëpunim ndërkombëtar (QMBN) dhe rrjeti rajonal Udhëheqësia për zhvillim dhe integrim në Evropën Juglindore (SELDI) sot dhe nesër në Shkup organizojnë forum rajonal për politika për qeverisje të mirë dhe antikorrupsion në temë "Përballja me korrupsionin...

Poposki: Mbesin divergjencat serioze për emrin me Greqinë

Poposki: Mbesin divergjencat serioze për emrin me Greqinë

Me Greqinë kemi divergjenca serioze në raport të çështjes së emrit, por jemi dakorduar se për momentin nuk mund të bisedojmë sipas tij sepse kemi pikëpamje të ndryshme, vlerëson ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë Nikolla Poposki...

Tërmet i matur në Rumaninë lindore

Tërmet i matur në Rumaninë lindore

Tërmet me intensitet prej 5,6 ballë sipas shkallës së Rihterit mbrëmë e goditi Rumaninë lindore.

Shefat e diplomacive të Ballkanit perëndimor në takim me Mogerinin dhe Hanin

Shefat e diplomacive të Ballkanit perëndimor në takim me Mogerinin dhe Hanin

Në suaza të sesionit të 71-të të Asamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju-Jork, ministrat e punëve të jashtme të shteteve nga Ballkani Perëndimor u takuan me eurokomisarin Johanes Han, përfaqësuesen e lartë të BE-së Federika Mogerini, si...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni