MAShT: Shkollat turke respektojnë sistemin arsimor të Kosovës

MASHT: Shkollat turke respektojnë sistemin arsimor të Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë nuk do të mbyllë asnjë shkollë turke që ushtron aktivitetin në përputhje me sistemin arsimor në Kosovë.

Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që punojnë për Pentagonin

Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që punojnë për Pentagonin

Organizata amerikane Partneriteti për Shërbimin Publik (PSHB) ose anglisht “The Partnership for Public Service”, është një ent jo fitimprurës me qendër në Ëashington, misioni i të cilit është për të frymëzuar një brez të ri nëpunësish civilë në punën e...

Muri në Mitrovicë rrënohet në janar

Muri në Mitrovicë rrënohet në Janar

PDK-ja dhe AAK-ja janë pajtuar që muri në Mitrovicë të rrënohet gjatë janarit 2017. Për ta arritur këtë kompromis, subjekti opozitar ka hequr dorë nga kërkesa për shkarkimin e ministres Tahiri, si dhe nga ndërprerja e dialogut në Bruksel, bëjnë...

Meta: Mbështesim nismën e Ali Ahmetit për bashkimin e shqiptarëve

Meta: Mbështesim nismën e Ali Ahmetit për bashkimin e shqiptarëve

Kreu i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, i cili ka qenë i pranishëm në një mbrëmje festive në Dibër, foli edhe për situatën paszgjedhore në Maqedoni dhe atë para formimit të qeverisë së re.

Gjithsej 13.535 të vrarë dhe të zhdukur në Kosovë prej vitit 1998 deri në vitin 2000

Gjithsej 13.535 të vrarë dhe të zhdukur në Kosovë prej vitit 1998 deri në vitin 2000

Nga janari i vitit 1998 deri në vitin 2000 janë vrarë dhe zhdukur 13.535 persona në Kosovë, ka bërë të ditur Bekim Balaj nga Fondi për të drejtën humanitare Kosovë, në kuadër të prezantimit të organizuar nga Koalicioni për KOMRA...

Policia shqiptare sekuestron rreth një ton marihuanë

Policia shqiptare sekuestron rreth një ton marihuanë

Policia shqiptare në tre aksione të ndara në qytetet bregdetare Sarandë dhe Vlorë dhe në qytetin verior Shkodër, ka sekuestruar rreth një mijë kilogram marihuanë.

Në Greqi konfiskohen 43 kilogramë kokainë e cila ka ardhur nga Italia

Në Greqi konfiskohen 43 kilogramë kokainë e cila ka ardhur nga Italia

Roja bregdetare greke arrestoi katër persona në Aspropirgos, në pjesën veriore të Atikës, për të cilët ekziston dyshimi se janë pjesë e zinxhirit për tregti me drogë.

Bosnja e Hercegovina sot e merr Rregulloren nga KE-ja

Bosnja e Hercegovina sot e merr Rregulloren nga KE-ja

Bosnja e Hercegovina sot do ta marrë Pyetësorin nga Bashkimi Evropian, ndërsa do të ketë afërsisht 3.500 pyetje nga të cilat varet marrja e statusit kandidat për anëtarësimin e saj në BE.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni