Në Shqipëri numri i të infektuarve me koronavirus është rritur në 55 persona

Në Shqipëri numri i të infektuarve me koronavirus është rritur në 55 persona

Me katër rastet e reja të konfirmuara me koronavirus, në Shqipëri numri i të infektuarve me këtë virus të rrezikshëm është rritur në 55 persona.

Shqipëri: 9 raste të reja me koronavirus në Shqipëri

Shqipëri: 9 raste të reja me koronavirus në Shqipëri

Shkon në 51 raste numri i te prekurve me koronavirus ne Shqiperi. Ministria e Shendetesise beri me dije se ne 24 oret e fundit jane gjurmuar 9 raste te reja.

Shqipëri: Katër raste të reja të koronavisurit, prej tyre dy mjekë

Shqipëri: Katër raste të reja të koronavisurit, prej tyre dy mjekë

Me katër rastet e reja të konfirmuara të koronavirusit në Shqipëri, numri i të infektuarve është rritur në 42.

Në Shqipëri nga koronavirusi deri më tani janë infektuar 33 persona

Në Shqipëri nga koronavirusi deri më tani janë infektuar 33 persona

Në Shqipëri është rritur numri i të infektuarve nga koronavirusi, mbase në 24 orët e fundit janë regjistruar 10 raste të reja, me çka numri i të infektuarve është rritur në 33 persona.

Në Shqipëri 23 persona të infektuar nga koronavirusi

Në Shqipëri 23 persona të infektuar nga koronavirusi

Në Shqipëri numri i të infektuarve nga Kovid-19 është rritur në 23 persona, duke zgjeruar hapësirën e të infektuarve edhe në qytetet tjera.

Serbia përkohësisht ka mbyllur 44 vendkalime kufitare për shkak të koronavirusit, mes të cilave edhe drejt RMV-së

Serbia përkohësisht ka mbyllur 44 vendkalime kufitare për shkak të koronavirusit, mes të cilave edhe drejt RMV-së

Për shkak të paraqitjes së koronavirusit, Serbia përkohësisht ka mbyllur 44 vendkalime kufitare për komunikacion rrugor, hekurudhor dhe lumor, drejt Hungarisë, Rumanisë, Bullgarisë, Malit të Zi, Kroacisë, Maqedonisë së Veriut dhe Bosnjë e Hercegovinës.

Shqipëri babë e bir të infektuar me koronavirus

Shqipëri babë e bir të infektuar me koronavirus

Dy pacientët e konfirmuar janë babë e bir.

Gjermania ka dhuruar automjete për policinë shqiptare

Gjermania ka dhuruar automjete për policinë shqiptare

Qeveria gjermane ka dhuruar për policinë shqiptare shtatë automjete “mercedes benz sprinter” me vlerë prej 327.000 euro.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni