Hoxha: Vendimi për liberalizimin e vizave për Kosovën, pas zgjedhjeve për Parlamentin e Evropës

Hoxha: Vendimi për liberalizimin e vizave për Kosovën, pas zgjedhjeve për Parlamentin e Evropës

Ministrja e Integrimeve Evropiane të Kosovës, Dhurata Hoxha, ka deklaruar se në takimet që ka zhvilluar në vende të ndryshme të BE-së ka kuptuar se heqja e vizave për qytetarët e Kosovës nuk është prioritet në Bruksel, njoftoi korrespondenti i...

Sulmuesi në Zelandë të Re në vitin 2016 ka qëndruar në Greqi

Sulmuesi në Zelandë të Re në vitin 2016 ka qëndruar në Greqi

Sulmuesi i xhamive në Zelandë të Re në vitin 2016 dy herë ka kaluar nëpër Greqi, duke e përdorë si vend tranzit, ndërsa një herë ka qëndruar disa ditë, kumtoi policia greke.

Katrougalos: Maqedonia e Veriut tregoi se është e hapur për perspektivën evropiane

Katrougalos: Maqedonia e Veriut tregoi se është e hapur për perspektivën evropiane

Dua të dërgojm mesazhin se Greqia e mbështet perspektivën evropiane të vendeve nga Ballkani Perëndimor, por ajo është një proces që vlerësohet sipas përparimeve që realizon secili vend.

Haradinaj u takua me ndihmës sekretaren e shtetit të SHBA-së Kirsten Medison

Haradinaj u takua me ndihmës sekretaren e shtetit të SHBA-së Kirsten Medison

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka pritur sot në kabinetin e tij ndihmës sekretaren e shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës të angazhuar për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit, Kirsten Medison, të cilën e ka falënderuar...

NATO: Do të qëndrojmë të mbrojmë Kosovën

NATO: Do të qëndrojmë të mbrojmë Kosovën

NATO nuk do të tërhiqet nga baza në Bondsteel dhe do t’i mbrojë të gjithë qytetarët e Kosovës, deklaroi sekretari i përgjithshëm i Aleancës Jens Stoltenberg.

Katrugalos: Maqedonia e Veriut tregon se është e hapur për perspektivat evropiane

Katrugalos: Maqedonia e Veriut tregon se është e hapur për perspektivat evropiane

Maqedonia e Veriut tregoi se është e hapur për perspektivën evropiane, dëshironim që të dërgojmë mesazh se kur një vend tenton që të harmonizohet me legjislaturën evropiane dhe ne evropianët duhet që të reagojmë në të njëjtën mënyrë dhe ta...

Xhaferi në Konferencën e 16-të të Nismës Adriatike –  Joniane

Xhaferi në Konferencën e 16-të të Nismës Adriatike – Joniane

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi do të marrë pjesë në Konferencën e 16-të të Kryetarëve të Parlamenteve të Nismës Adriatike – Joniane e cila më sot dhe nesër do të mbahet në Budvë, Mali...

Papandreu: Maqedonia e Veriut mund të jetë një nga aleatët tonë kryesor në rajon

Papandreu: Maqedonia e Veriut mund të jetë një nga aleatët tonë kryesor në rajon

“Maqedonia e Veriut mund të jetë një nga aleatët tonë bazë në rajon, në mënyrë që Greqia të kontribuojë dhe ta luajë rolin e saj në rajon”.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni