Ja si po transformohet Piramida në Tiranë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka publikuar pamje nga puna për transformimin e Piramidës në Tiranës.

“Vijon puna për qendrën më të madhe të teknologjisë digjitale në rajon, e cila do ta bëjë piramidën adresën e fëmijëve dhe të rinjve të shekullit XXI. Një projekt transformimi arkitektonik i studios së famshme holandeze MVRDV”, shkruan Rama në Facebook.