Tërmet i matur në Rumaninë lindore

Tërmet i matur në Rumaninë lindore

Tërmet me intensitet prej 5,6 ballë sipas shkallës së Rihterit mbrëmë e goditi Rumaninë lindore.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në 149 kilometra në veri nga Bukureshti, në thellësi prej 91,25 kilometrave.

Nuk ka informata për viktima eventuale në njerëz dhe dëm të shkaktuar material.

Tërmetet me intensitet të tillë janë të matura, por mund të shkaktojnë dëm të caktuar material. Thellësia e epiqendrës së tërmetit i ka zvogëluar pasojat.