NATO: Sulmet ndaj paqëruajtësve në Kosovë duhet të ndërpriten

NATO: Sulmet ndaj paqëruajtësve në Kosovë duhet të ndërpriten

Sekretari i përgjithshëm, i NATO-s Jens Stoltenberg sot i ka dënuar sulmet ndaj forcave të Aleancës në Kosovë, pasi 30 paqëruajtës së saj u plagosën në përleshjet me protestuesit serbë.

"Fuqishëm i dënojmë sulmet e paprovokuara ndaj trupave të KFOR-it në veriun e Kosovës, gjë që çoi në 30 paqëruajtës të plagosur Sulme të tilla janë të papranueshme dhe duhet të ndalohen", tha Stoltenberg në Oslo.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.