Në Venezuelë përsëri nuk ka rrymë

Në shumë pjesë të Venezuelës përsëri nuk ka rrymë, ndërsa në mesin e rajoneve të përfshira është edhe kryeqyteti Karakas. Energji elektrike nuk kishte në orën 13:20 sipas kohës lokale në disa pjesë të Karakasit, ndërsa sipas deklaratave të qytetarëve në rrjetet sociale, rrymë nuk ka edhe në disa qytete në pjesën perëndimore të Venezuelës, si dhe në rajonin në afërsi të kufirit me Kolumbinë.

Pentagoni aprovoi mjete për ndërtimin e murit në kufirin me Meksikën

Kryerësi i detyrës minstër i brojtjes së SHBA-së Patrik Shenahan i autorizoi Njësitin inxhinierik ushtarak të fillojnë me planifikimin dhe ndërtimin e rreth 92 kilometra përgjatë rrethojës, të lartë 5,5, metra, përgjatë kufirit me Meksikën. Gardhi do të vendoset në Juma, në shtetin federal të Arozonës dhe në El Paso, Teksas.

Please publish modules in offcanvas position.