Arabia Saudite do të lejojë haxhillëk vetëm për “numër shumë të kufizuar” të njerëzve

Arabia Saudite do të lejojë haxhillëk vetëm për “numër shumë të kufizuar” të njerëzve

Arabia Saudite do të lejojë vetëm “një numër shumë të kufizuar” të njerëzve, të cilët veçmë jetojnë në këtë Mbretëri, të mund ta bëjnë haxhillëkun tradicional, që fillon nga fundi i korrikut, njofton DPA.

Spanja sot e shfuqizon gjendjen e jashtëzakonshme dhe i hap kufijtë

Spanja sot e shfuqizon gjendjen e jashtëzakonshme dhe i hap kufijtë

Spanja sot e shfuqizon gjendjen e jashtëzakonshme të shpallur për shkak pandemisë së koronavirusit dhe i hap kufijtë.

Kovid-19: Numër rekord i të infektuarve të ri në Indi

Kovid-19: Numër rekord i të infektuarve të ri në Indi

Numri i të infektuarve me koronavirus në Indi sot tejkaloi 400.000, pasi në 24 orët e fundit janë konfirmuar edhe 15.413 raste të reja, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Në botë mbi 8,6 milionë persona të infektuar me koronavirus

Në botë mbi 8,6 milionë persona të infektuar me koronavirus

Numri i të infektuarve me koronavirus në botë sot tejkaloi 8,6 milionë, ndërsa numri i të vdekurve u rrit në mbi 458 mijë, sipas të dhënave të Universitetit Xhon Hopkins.

Kovid-19: Luksemburgu do ta testojë tërë popullatën

Kovid-19: Luksemburgu do ta testojë tërë popullatën

Luksemburgu, vend me rreth 600 mijë banorë, planifikon ta testojë tërë popullatën për koornavirusin, me qëllim që të parandalohet vala e dytë e infektimit.

OBK, rezolutë kundër racizmit dhe dhunës policore

OBK, rezolutë kundër racizmit dhe dhunës policore

Pas debatesh të forta Këshilli i Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut miratoi një rezolutë kundër racizmit strukturor dhe dhunës policore.

Gjermani, për dy muaj priten rezultatet e para nga ekzaminimi i vaksinës kundër koronavirusit

Gjermani, për dy muaj priten rezultatet e para nga ekzaminimi i vaksinës kundër koronavirusit

Rezultatet e para të ekzaminimit të vaksinës kundër koronavirusit të cilën e zhvillon kompania “Kjurvac” (CureVac) priten për dy muaj, transmeton sot faqja gjermane “Fokus onlajn”.

UNHCR: Rreth 80 milionë persona të zhvendosur në botë në vitin 2019

UNHCR: Rreth 80 milionë persona të zhvendosur në botë në vitin 2019

Deri në fund të vitit të kaluar rreth 80 milionë persona mbarë botën i kanë braktisur shtëpitë e tyre, duke ikur nga luftërat dhe dëbimet, që është numër rekord në këtë dekadë turbulente të shpërnguljeve, kumtuan sot Kombet e Bashkuara.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni