OBSH: Izolimi nuk është i mjaftueshëm që të mposhtet koronavirusi

Shtetet nuk munden thjeshtë t’i izolojnë banorët e tyre për të mposhtur koronavirusin e ri, tha sot eksperti i për gjendje të jashtëzakonshme pranë Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), Majk Rajan. Ai theksoi se janë të nevojshme masa për të...

Rënie kolosale në bursën amerikane

Rëniet e vazhdueshme të regjistruara prej katër javësh në bursën amerikane vijuan edhe të mërkurën, duke eliminuar të gjitha fitimet e investitorëve të regjistruara gjatë administratës së Presidentit Trump, ndërkohë që epidemia e koronavirusit kërcënon të paralizojë aktivitetin ekonomik.

Të gjithë kërkojnë një vaksinë për koronavirusin

Në mbarë botën me shpejtësi po punohet për gjetjen e vaksinës kundër koronavirusit dhe ndërsa SHBA-ja është shteti i pari që po teston, kompanitë gjermane të bioteknikës tashmë po shohin pjesërisht suksese në kërkimin e vaksinës.

Please publish modules in offcanvas position.