Ministria e Mbrojtjes e Rusisë: Ukraina liroi 90 të burgosur rusë

Ministria e Mbrojtjes e Rusisë: Ukraina liroi 90 të burgosur rusë

Ministria e Mbrojtjes e Rusisë kumtoi se 90 ushtarë rusë sot u liruan nga robëria ukrainase, transmetuan mediat ruse.

Komisioni Evropian i ka ndryshuar rregullat për sasinë e lejuar të arsenit në ushqim

Komisioni Evropian i ka ndryshuar rregullat për sasinë e lejuar të arsenit në ushqim

Komisioni Evropian ka miratuar rregulla të reja, të cilat përshkruajnë sasi më të vogla të lejuara të arsenit në prodhimet ushqimore, që është hap në zbatimin e planit evropian për luftë kundër kancerit me kufizimin ose eliminimin e kimikaleve kancerogjene...

Ndryshimet klimatike mund t'i kushtojnë Gjermanisë deri në 900 miliardë euro deri në vitin 2050

Ndryshimet klimatike mund t'i kushtojnë Gjermanisë deri në 900 miliardë euro deri në vitin 2050

Ndryshimet klimatike mund t'i kushtojnë Gjermanisë deri në 900 miliardë euro (957 miliardë dollarë) deri në vitin 2050, tregoi studimi i porositur nga Qeveria, rezultatet e të cilit janë publikuar sot.

KB: Pas 10 vitesh negociata, arrihet marrëveshje historike për mbrojtjen e oqeaneve

KB: Pas 10 vitesh negociata, arrihet marrëveshje historike për mbrojtjen e oqeaneve

Pas 10 vitesh negociata, pas debatit 38-orësh në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju-Jork, u arrit marrëveshje historike për mbrojtjen e oqeaneve botërore.

Së paku 18 të vdekur dhe 40 lënduar në zjarrin në një deponi për karburante në Xhakartë, në kërkim 16 persona

Së paku 18 të vdekur dhe 40 lënduar në zjarrin në një deponi për karburante në Xhakartë, në kërkim 16 persona

Ekipet indoneziane të shpëtimit dhe zjarrfikësit janë në kërim të 16 personave të cilët rezultojnë të zhdukur nën rrënojat e shtëpive dhe ndërtesave të djegura pasi në zjarrin e madh i cili mbrëmë u përhapnga deponitë e karburantit në Xhakartë...

OBSH ftoi SHBA-në të ndajnë të dhëna për origjinën e koronavirusit

OBSH ftoi SHBA-në të ndajnë të dhëna për origjinën e koronavirusit

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) sot u bëri thirrje të gjitha vendeve që të ndajnë informacionin e tyre mbi origjinën e koronavirusit, pasi autoritetet amerikane vlerësuan se një incident në laborator ka shkaktuar pandeminë.

Parlamenti i Moldavisë miratoi një deklaratë që dënon luftën ruse në Ukrainë

Parlamenti i Moldavisë miratoi një deklaratë që dënon luftën ruse në Ukrainë

Parlamenti i Moldavisë ka miratuar një deklaratë që dënon "luftën e paprovokuar dhe të pajustifikuar të agresionit" të Rusisë në Ukrainë.

Kryeministri britanik mbështet hetimin për ballafaqimin me pandeminë Kovid

Kryeministri britanik mbështet hetimin për ballafaqimin me pandeminë Kovid

Kryeministri britanik Rishi Sunak ka mbrojtur fillimin e hetimit zyrtar për ballafaqimin me pandeminë Kovid si "mënyra e duhur" për të mbledhur informacion të hollësishëm mbi këtë çështje, pas rrjedhjes së komunikimeve të ish-ministrit të Shëndetësisë Met Henkok deri te...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.