Në Venezuelë përsëri nuk ka rrymë

Në shumë pjesë të Venezuelës përsëri nuk ka rrymë, ndërsa në mesin e rajoneve të përfshira është edhe kryeqyteti Karakas. Energji elektrike nuk kishte në orën 13:20 sipas kohës lokale në disa pjesë të Karakasit, ndërsa sipas deklaratave të qytetarëve...

Pentagoni aprovoi mjete për ndërtimin e murit në kufirin me Meksikën

Kryerësi i detyrës minstër i brojtjes së SHBA-së Patrik Shenahan i autorizoi Njësitin inxhinierik ushtarak të fillojnë me planifikimin dhe ndërtimin e rreth 92 kilometra përgjatë rrethojës, të lartë 5,5, metra, përgjatë kufirit me Meksikën. Gardhi do të vendoset në...

Please publish modules in offcanvas position.