Demarkacioni në përputhje me vendimin e GJND-së

Sipas zyrtarëve qeveritarë, përveç argumenteve ligjore, hartografike, shkencore dhe normative, procesi i shënjimit të vijës kufitare me Malin e Zi është në përputhje edhe me hartat dhe dokumentet e dorëzuara në GJND, me rastin nxjerrjes së opinionit këshillëdhënës për shqyrtimin...

Please publish modules in offcanvas position.