Raporti i lumturisë, Maqedonia e 95-ta

Maqedonia renditet në vendin e 95, kurse Shqipëria vijon të mbetet një ndër vendet që ka nivelin e lumturisë më të ulët në botë, kurse banorët e Kosovës më të lumtur se banorët e Maqedonisë.

Bllokohen 1600 refugjatë në kufirin serbo-maqedonas

Grupe refugjatësh vazhdojnë të mbeten të bllokuar në kufirin mes Maqedonisë dhe Serbisë, duke bllokuar çdo rrugë drejt Evropës. Rreth 1100 refugjatë kanë mbetur të bllokuar në këtë kamp në anën maqedonase në kufi me Serbinë ndërsa mbi 500 të...

UNESKO: Mbi 63 milionë vajza nuk shkojnë në shkollë

Organizata e Kombeve të Bashkuara për arsim, shkencë dhe kulturë (UNESKO) kumtoi se mbi 63 milionë vajza në mbi 200 vende në mbarë botën nuk shkojnë në shkollë dhe se vajzat çdoherë të parat anashkolohen në arsim.

Please publish modules in offcanvas position.