Stafi i Zaman-it hap gazetën e re “Yarina Bakis”

Gazetarët e pavarur hapin gazetën e re “Yarına Bakış”

Pas mbylljes në mënyrë arbitrare dhe të paligjshme që iu bë gazëtës Zaman nga qeveria turke, gazetarë të pavarur kanë reaguar menjëherë duke nxjerr në treg një gazetë të re me emrin “Shikimi drejt të së nesërmes” “Yarina Bakis”. 

Gazeta “Yarina Bakis” do të vij me lajme dhe opinione të pavarura. Numri i parë i gazetës “Yarina Bakis” nga data 05.03.2016 doli në treg për çdo lexues turk.

yerina bakis e415b